Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.22. 18:28 mészy

2010-ben a Hertha fanatikusok törtek zúztak + videó

randale-hertha2_2023306.jpg

2010-ben volt az az év, amikor a Hertha kiesett a Bundesligából. A 26. fordulóban a Nürnberget fogadták, amely megverte a Herthát 1:2-re. A meccs végére aztán elszabadultak az indulatok...

Most a Fortuna elleni meccs kapcsán jutott eszembe, hogy anno 2010-ben volt egy Hertha-Nürnberg meccs, aminek a végét megzavarta a Hertha fanatikusok mókája. Utána állt a bál, a szövetség komolyabb lépéseket fontolgatott a huliganizmus megfékezésére, eredmények nélkül. De ez a Fortuna elleni színjáték már túl megy minden határon. Azért vergődnek, hogy bennmaradhassanak az első osztályban, de azt elfelejtették hogy 2 éve pedig ők is ugyan ezt tették, sőt(!) ott súlyosabb volt a helyzet, mivel rendbontásra is sor került. Vasrudakkal és egyéb fegyverekkel üldözték  a játékosokat, törtek-zúztak. De már hetek óta a Fortuna ügyön csámcsog az egész média, anno nem volt ekkora hírverés. Leközölték pár napig a balhét, aztán kész! Úgy látszik a Hertha vezetőknek rövidtávú  a memóriája, pedig emlékezniük kellene, hogy az súlyosabb incidens volt. A Fortuna drukkereket pedig megértem, fanatikusok ők is, utolsó meccs, miért ne mennének be?

Tekintsétek meg a Hertha fanatikusok 2010-es akcióját!

Ezek után nincs több kommentárunk, szerintünk itt nagyobb volt a "halálfélelem" (már csak a fegyverek miatt is), többet nem kívánunk foglalkozni az üggyel. A Fortunának sok sikert a Bundesligához, a Hertha pedig szégyellje magát!

 

Szólj hozzá!

Címkék: botrány bundesliga videók düsseldorf Hertha BSC


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr824532258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása