Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.01. 17:23 mészy

Szurkolói boltok

uliberi.jpg

A méltán népszerű ultrasliberi.hu már évek óta kényezteti a szurkolói kultúrára kiéhezett közönséget. Az oldal növekedésével párhuzamosan megnőtt a rajongók és szimpatizánsok száma is, ez nem csoda, hiszen egy naprakész és jól felépített weboldalról van szó, amely mostanság már webshoppal is büszkélkedhet.

uliber_webshop.jpg

A webshop kínálatában megtalálhatóak az alapvető ruházkodási kellékeink, ilyenek a pulóverek, sapkák és szurkolói élet nélkülözhetetlen kelléke a sál. A vevő elég széles kínálatból válogathat kedvére, még jobb hír, hogy nem csupán 'külföldimajmoló' modernfoci-ellenes ruhák, hanem a magyar nemzeti trikolóros és mintázatú ruházati cikkek is megtalálhatóak náluk. Jó látni, hogy van élet a Lonsdale-n és a Fred Perry-n kívűl is. A honlap alkotói még a gyerekekre is gondoltak! Már kicsi méretben is kaphatóak egyes ruházati termékek, amik talán majd még jobban ösztönzik a lurkók kedvét a szurkolói életre.

tovabb.jpg

 

casualstrtw.jpg

Ez már más tészta, mint az előbb. Itt előtérben vannak a külföldi cuccok, főleg a casual stílusban (még jó hogy casual streetwear-nek hívják) vitézkedik a bolt, de megtalálhatóak benne a legegyszerűbb márkák is (Lonsdale, Everlast), amik inkább ultra stílusúak, mint casual-ek, emellett a huligánok is megtalálják a számukra megfelelő öltözéket. 

casualbp_webshop.jpg

Minden tökéletesen kategorizálva, szétosztva, sztorikkal fűszerezve, így néz ki egy jól felépített webshop! Persze hátrány, hogy a magyar termékek itt háttérbe szorulnak, de azért az *ultras not a bitch* és a *casual hungary* képviseli a hungarikumot, viszont ezek között is a nagy része külföldimán, trikolóros terméken kívűl még a burberry minta dominál, mint a nemzeti szín. Ez adja az egészet, hogy ez egy casual témájú bolt. Az árak elég borsosak, szóval a vékony pénztárcájú emberek inkább ne a 30ezres Fred Perry-re költsék a pénzüket, inkább vegyenek MAGYART! De azért jó kis bolt, aki meg tudja fizetni a MÁRKÁT!

tovabb.jpg

 

 

national11.jpg

Ismét egy magyar témájú bolt következik, ami szintén újdonságokat tartogat a számunkra. Itt ugyanis CSAK a magyar harmónia dominál és a nemzeti trikolóron kívül más nem is található meg a repertoárban. Semmi külföldi divat, csakis színtiszta magyar ruházati termékek! Már egy kicsit tűnik sovinisztának, ami végül is nem baj, csak az angol szavak csúfíthatják minimális mértékben az összhatást.

national11_webshop.jpg

Választéka még hagy maga után kívánnivalót, ami az újszerűség számlájára írható, nemrég alakult webshop, fejlődnie kell és új ötleteket kitalálva haladni az úton a tökéletesség felé. Mindenesetre ami van a webshopban az a magyar embernek való. Magyar póló (külföldi feliratokkal) és kötött magyar sál (ez magyar nyelvű Magyarország felirat és a Szózat idézete a sál másik oldalán), eddig azt mondhatjuk hogy ennyi. Talán idővel majd bővül a választék, de ami van -még egyszer mondom- az való a magyar szurkolónak. Elsőosztályú termék, amiben lehet járni a válogatott és klubmeccsekre.

tovabb.jpg

 

 

tovabbakovetkezore.jpg

komment


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr214527159
süti beállítások módosítása