Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.15. 15:08 mészy

Útra kelnek a magyar szurkolók

kispest_szurkolok.JPG

A Videoton, a Loki és a Kispest szurkolók is elkísérik csapatukat a jövő heti nemzetközi kupamérkőzésekre. A debreceni szimpatizánsoknak az albániai Korce-ban, a vidistáknak Pozsonyban, a kispesti fanatikusoknak Ramenszkojéban kell helytállniuk az Európa Liga-selejtező meccsén.

A DVSC tehetősebb drukkereinek azt is biztosítja, hogy a csapat repülőgépén utazzanak Albániába, de buszos túra is szerveződik, többen egyénileg oldják majd meg a mérkőzésre érkezésüket.
skenderbeu-tirana1.jpg
Albán kutyák várnak a Loki fanatikusokra
 
A legrövidebb, de a legkeményebb út a fehérváriakra vár. A Slovant és szurkolóit nagyon nem szeretik Magyarországon. Fájdalmasan emlékezetes a majd' 20 évvel ezelőtti eset, amikor Pozsonyban a kommandósok minden ok nélkül, össze-vissza verték a Ferencvárost elkísérő szurkolókat. A visszavágóra egyetlen drukker tudott Pozsonyból az Üllői útra utazni...
 
Szintén emlékezetes volt a DAC-Slovan párharc is abban az évben, amikor a Dunaszerdahely feljutott az élvonalba. A találkozó előtt a pozsonyiak üzengettek a magyaroknak (felvidékieknek és anyaországiaknak egyaránt), majd provokatívan léptek fel a többségében magyarok lakta városban, hogy utána a kommandósok ismét a magyarok ellen indítsanak brutális, véres rohamot. A történtek ellenére híreink szerint a Videotont masszív, kemény mag kíséri majd el Pozsonyba, egy olyan csoport, amely a legutóbb, Szlovéniában történt támadásokat is sikeresen visszaverte. Ráadásul a visszavágóra látványos, gyakorlatilag egész stadionos koreográfiával készülnek a fehérváriak.
SK Slovan - Support1.jpg
A fehérváriak a tótok ellen vehetik fel a küzdelemet

A legmesszebb a kispesti drukkereknek kell utazniuk, mert az Anzsi Moszkvától 40 kilométerre, Ramenszkojéban fogadja a Honvédot. Az Anzsi vezetői nyilatkozataikban elmondták, várják Dagesztánból érkező drukkereiket (ezer fanatikusnak vonatos túrát szerveztek az Anzsi otthonától 1800 kilométerre lévő városba), valamint Moszkvában élő dagesztániakat, de számítanak más észak-kaukázusi, a fővárosban vagy környékén élőkre, így csecsenekre, oszétokra, valamint Kabard- és Balkárföldiekre is. A helyiek közül 3000 drukkert várnak, akik a Szaturn megszűnése óta vágynak a jó focira.
 
Arról viszont nem tesznek említést (lehet, nem tudnak róla), hogy kispesti fanatikusok is útra kellnek majd. Honlapunk úgy tudja, többen közülük elintézték a vízumukat, és arra készülnek, hogy 20-24 órás vonatozás után, Moszkva érintésével érkezzenek meg a találkozó helyszínére.

forrás: ziccer.hu

Szólj hozzá!

Címkék: magyarok loki videoton szurkolók kispest fanatikusok on tour BL EL Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr784657931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása