Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.23. 15:58 mészy

Veszik a diósgyőri szurkolók a bérletet, mint a cukrot!

diosgyorDrukkerek.jpg

A csapat a felkészülési meccseit is rendre 1-2 ezer ember őrző szemei előtt játssza, nem csoda, hogy a 2012/2013-as hazai mérkőzésekre szóló bérletekre is óriási a kereslet. Ennél már csak jobb lesz a termés, annak tükrében is, hogy a borsodiak az Újpest csapatát fogadják az első fordulóban.

Az ezen a héten, csütörtökön áruba dobott bérletek iránt is nagy a kereslet, szombat estig 1200 darabot adott el a klub. Újdonság, hogy ezúttal online, elektronikus úton is vásárolhatnak bérleteket a diósgyőri drukkerek. A DVTK rögtön rangadóval nyitja majd meg az őszi szezont, hazai pályán fogadják majd az Újpestet, vélhetően telt ház előtt. A találkozóról így nyilatkozott a klub hivatalos oldalának a dvtk.eu-nak a spanyol Luque. 

- Szerintem fontos, hogy otthon kezdjen a csapat az idénynyitón, így örülök, hogy saját közönségünk előtt lépünk pályára az első fordulóban. Egy esetleges győzelem nagy lökést adhat a gárdának, ebben pedig szurkolóinknak is nagy szerepe lehet. Remélem, idén is élvezhetjük fantasztikus biztatásukat.

forrás: topliga.hu

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás bérlet szurkolók diósgyőr vétel dvtk bérletek veszik fanatikusok Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr844673198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása