Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.31. 14:09 mészy

Goldenblog 2012 szavazás!

goldenblog.PNG

Érdekes "honlap-szépségversenyre" bukkantunk a blog.hu jóvoltából, amelyet a goldenblog.hu szervezésében bonyolítanak le. Röviden bevezetésnek annyit, hogy a legjobb blogokat keresik, több kategóriás díjazással és értékes nyereményekkel.

További részletekért kattints tovább!

Idén már nyolcadszor keresi a hvg.hu az év legjobb blogjait, ahol kilenc különböző kategóriában versenyezhetnek a bloggerek. Az elmúlt években mindig szép teljesítménnyel szerepeltek a blog.hu-s blogok, tegyünk érte, hogy ez idén se legyen másként.

Ha úgy érzed, hogy minőségi felhasználói tartalommal rendelkezel, szép számmal akad rajongód, akik aktivizálhatók egy szavazáson, akkor már nem kell mást tenned, csak kattints ide, és máris nevezheted a blogodat a versenybe. 

A blog.hu csapata is próbál hozzátenni a sikerhez, a kategóriák döntőibe bejutott blogokat igyekszünk majd a lehető legtöbb helyen népszerűsíteni, de az olvasók megpuhításához használhatod a Goldenblog widgetjét is, amivel a saját blogodon hívhatod fel olvasóid figyelmét a szavazásra. A kapott kódot illeszd be egy HTML oldaldobozba, a többi már tényleg a törzsgárdán és alkalmi rajongóidon múlik!

Ha érzed magadban és az olvasóidban az erőt, akkor hajrá, nevezz és hozd el valamelyik díjat! Szurkolunk!

Fanatics kommentár: Itt a lehetőség emberek! Nevezzétek be blogjaitokat és spödörjetek a nyereményekért és legfőképp a munkátok elismeréséért! Induljon a banzáj!

forrás: szevasztok.blog.hu

Szólj hozzá!

Címkék: blog.hu értesítés felhívás goldenblog honlapszavazás


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr154688634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása