Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.08.02. 08:34 mészy

Jó hangulat várható vasárnapra

kispest_drapi.jpg

Családi nap, fanatikus szurkolótáborok. Ezek azok az "apró" dolgok, amik a vasárnapi Kispest Honvéd-Diósgyőr meccsen meghatározó elemek lehetnek. Közönségcsalogató és egyben családbarát kezdeményezés, aminek mi is örülünk, tudtunkkal mindkét tábor képviselteti magát a meccsen, a jó hangulat garantált (ahogy ismerjük mindkét fél táborát).

Az előző bajnokságban, ádáz csatát vívott egymással a Honvéd és a Diósgyőr a két gárda egymás elleni mérkőzésein, valamint a 4. helyért a bajnokságban. Kispesten a Honvéd, Miskolcon a DVTK nyert 2-1-re, de a nemzetközi porondra a kispestiek jutottak ki. Mindkét tavalyi összecsapásnak fontos eleme volt a remek hangulat, amelyről a két szurkolótábor gondoskodott.

Hasonlóra lehet számítani vasárnap is a Bozsik-stadionban a rendőrség kiemelt biztonsági kockázatúnak ítélte meg az összecsapást a felfokozott várakozás miatt.
Mindkét klub igyekszik elérni, hogy minél többen bíztassák a játékosokat a stadionban. A Honvéd Családi Napot hirdetett a mérkőzésre. Ennek értelmében a két szülő, egy gyermek 2200, két szülő, két gyermek 2600, két szülő, három gyerek 3000, két szülő, négy gyermek 3400. forintért válthat belépőt a hazai drukkerek közül a Családi-szektorba. Fontos tudni, hogy a kedvezmény csak az egy családot alkotó apára, anyára és gyerekekre vonatkozik.

Diosgyor_feljutas1_kover.jpg

Több száz diósgyőri érkezése várható
 

Kötelező a bejáratnál a személyi igazolvány bemutatása a szülők részéről, az akció a 14 éves korukat be nem töltött gyerekekre vonatkozik, akiknek, amennyiben iskoláskorúak, diákigazolvánnyal kell igazolniuk magukat.

A diósgyőri vezetők (és ezt a legnagyobb közösségi portálon is meghirdették) szeretnék elérni, hogy a miskolci fanatikusok hazai hangulatot teremtsenek a Bozsik-stadionba és el kell ismerni, tavaly ősszel remek atmoszféra volt a mérkőzésen. Éppen ezért buszos utazást is szerveznek a drukkereiknek.
A jelek szerint a hangulatra és a szurkolók létszámára biztosan nem lesz panasz.

forrás: honvedfc.hu

Szólj hozzá!

Címkék: hangulat családi nap szurkolók kispest diósgyőr fanatikusok Háztáji kiemelt kockázat


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr414691716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása