Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.26. 19:47 mészy

Vasas fanatikusok petíciója

ratyi-300x300.png

Az angyalföldi szurkerek egy emberként állnak szemben a deviánsok rendezvényével, az Euro Games 2012-vel. Az egyik csoportjuk vezetőséghez címzett levelét most itt el is olvashatjátok!

Tisztelt Markovits László!

A Vasas-szurkolók egy csoportjának nevében azzal a kéréssel fordulunk Önhöz és a Vasas S.C. vezetőihez, hogy vizsgálják felül a megkötött szerződéseket, és akadályozzák meg a Fáy utcai és a Folyondár utcai létesítményben június 27. és július 1. között az Atlasz-Frigo által Budapestre szervezett 2012. évi rendezvényét, a "14. Euro Games 2012 -t"!

Nekünk, szurkolóknak nem feladatunk, hogy mások felett ítélkezzünk, mert a szexualitás mindenkinek a magánügye, de ez az esemény véleményünk szerint egy provokatív rendezvény. Olyan esemény, ahol a korábban börtönnel büntethető homoszexuális életvitelű emberek - akik mára eljutottak arra a szintre, hogy különböző jogokra hivatkozva, kisebbségként kirekesztő sporteseményt rendezhessenek - a nagy többségben lévő egészséges embereket provokálják.

Sajnos a helyszín biztosításával mindehhez a Vasas S.C. a nevét adja, létesítményein kívül pedig az emberek a rendezvényhez a 101 éves Vasas nevet, a volt és jelenlegi sportolókat, valamint a szurkolóit kapcsolhatják - kapcsolják.

Ezt a rendezvényt még Tarlós István főpolgármester sem támogatja. Mint írja:

„Természetesen tudomásul veszem, hogy vannak a szervezőcsoport által képviselt életformával azonosan gondolkodó és érző embertársaink. Tiszteletben tartom jogaikat, ugyanakkor a szervezet munkájába beavatkozni nem óhajtok. A magam részéről azonban főpolgármesterként és magánemberként a képviselt életformától és a rendezvénytől egyaránt elhatárolódom, így azt támogatni sem tudom. „

Hozzá csatlakozva mi is tiltakozunk a rendezvény ellen, főleg úgy, hogy ehhez a Vasas név is kapcsolható, hisz ennek következtében a sportolókon kívül minket, szurkolókat tesznek ki a megaláztatás és a gúny tárgyává, ki tudja, hogy mennyi időre. Nem értjük, hogy mit lehet azoknak a gyerekeknek és szüleiknek mondani a későbbiekben, akik nap mint nap ezekben a létesítményekben sportolnak.

Miközben látjuk, a vezetés nagy erőfeszítéseket tesz, hogy a Vasas egy szerethető, családbarát egyesület képét mutassa kifelé az „ Első a család!” szlogennel, akkor ebbe a törekvésbe vajon hogyan illeszkedik ez a rendezvény?

A Vasas vezetői honnan tudják, hogy az a bevétel, amit rövidtávon hoz ez a rendezvény, az hosszabb távon nem árt-e többet szeretett csapatunknak?

Kérjük, térjenek jobb belátásra, és ebben a nehéz helyzetben ne nehezítsék még jobban a sportolók, a szakosztályok és a szurkolók életét egy ilyen felelőtlen döntéssel!

Tisztelettel : A Vasas hűséges szurkolóinak egy csoportja, akik maximálisan elhatárolódnak ettől a rendezvénytől!

Fanatics kommentár: Ezek tények, amit leírt az illető személy. Ha az említett rendezvény mégis megrendezésre kerül, az egy életre meggyalázza a Vasas nevet, nem ok nélkül félnek tehát a fanatikusok. Egy normális keretek között működő országban, ember fejébe nem fordulhat elő ilyen gusztustalan ötlet, hogy meleg olimpiát rendeznek. De sajnos kis hazánk nem tartozik ebbe a körbe. Lehetne példát venni mondjuk Oroszországról, ahol be vannak tiltva a homárparádék!

forrás: barikad.hu

Szólj hozzá!

Címkék: buzik petíció Magyarország Háztáji buziolimpia


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr714613139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása