Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.28. 10:09 mészy

Ezzel le is zárult a téma, a buzik vígan parádézhatnak!

markovits.jpg

A Vasas Sport Club elnöke Markovits László ezzel a válaszlevéllel lezártnak tekinti a témát. Ez azt jelenti, hogy a Vasas fanatikusok hiába intéztek levelet a vezetőségnek, az nem nézi jól szemmel a szurkolók érveit és panaszait. A hivatalos válaszlevél tele van sületlenségekkel, ahol a profit és a "meleg szurkolók" előtérbe kerülnek, mint a klub és az ország becsülete. Szégyen, amit megenged magának Markovits László és a Vasas Sport Club vezetősége!

Tisztelt Aláírók!

Nyílt levelüket köszönettel megkaptam, kérésüknek megfelelően szeretnék arra írásban is reagálni.

A jelenlegi és Önök által vitatott esetben a létesítmény bérbeadásáról négy fő szempont szerint döntöttünk. Ezek egyébként mind olyan tényezők, amiket általában is mérlegelünk a létesítményeink hasznosítása, illetve bérbeadása során. 

1. Saját szakosztályok működése
Sportlétesítményeink elsődleges funkciója a Vasas Sport Club szakosztályainak kiszolgálása, azaz profi és amatőr sportolóink edzéseihez, versenyeihez a megfelelő infrastruktúra biztosítása. A bajnoki és az iskolai szünet miatt szakosztályaink ezekben a napokban nem tartanak edzéseket a létesítményben, tehát ez a külsős sportesemény nem befolyásolja sporttevékenységüket. 

2. Rendeltetésszerű használat
A Vasas SC ügyvezetése minden bérlői érdeklődés esetén mérlegeli azokat a lehetséges hátrányokat vagy károkat, amelyeket egy sporttevékenységtől idegen bérlő a létesítményben okozhat. Akkor azonban, amikor rendeltetésszerű használatról, azaz sportrendezvény céljára történő bérbe adásról van szó, ráadásul piaci bérleti díj kifizetése ellenében, ilyen hátrányokról nem beszélhetünk. A mostani rendezvényt többek között a Londoni Nyári Olimpiai és Paralimpiai Játékok Szervezőbizottsága (LOCOG) is támogatásáról biztosította, ami kellő garancia arra, hogy az esemény megfelelő sportértékkel bír. 

3. Anyagi megfontolások
A Vasas Sport Club a vagyonkezelésében lévő és saját maga által fenntartott állami létesítményeket jogosult használatba adni, hogy így bevételeket generáljon, amelyek hozzájárulnak a létesítmények fenntartásához. Köztudott, hiszen a médiában és saját kommunikációnkban is elég gyakran volt róla szó az elmúlt években, hogy egyesületünk állandó forráshiánnyal küzd. A mindennapos küzdelem a túlélésért természetesen nem csak a mi klubunkat jellemzi, de számunkra nem csekély plusz feladatot jelent a három létesítmény színvonalas fenntartása. Ebből a szempontból tekintve talán nem meglepő, hogy minden forint számít, ami a bevételi oldalon megjelenhet, ezért arra kell törekedjünk, hogy a lehető legoptimálisabban hasznosítsuk az általunk birtokolt értékeket, és mint ilyet, a sportingatlanokat. Nem kell tehát magyarázni, hogy egy több millió forintos bevételt jelentő sportrendezvényt a jelenlegi gazdasági helyzetben nem utasíthatunk vissza.

4. Tolerancia
Fontos megjegyeznem, hogy ha anyagi lehetőségeink lehetővé tennék, akkor sem tartanánk szerencsésnek, hogy a mindenkori Vasas vezetés szubjektív alapon, azaz etnikai, vallási vagy más kissebségeket hátrányosan megkülönböztető szempontok alapján döntsön a bérlő személyéről. A Vasas Sport Club-nak szüksége van minden szurkolóra, ám ez nem jelentheti azt, hogy szimpatizánsaink egy része rákényszerítse saját nézeteit a Vasas közösségére, illetve a mindenkori vezetőségre.

Kérem a Tisztelt Aláírókat, hogy a fenti tényszerű érveléseket fogadják el, és ennek fényében tartózkodjanak minden olyan további megnyilvánulástól és cselekménytől, ami ezt a zártkörű rendezvényt bármilyen módon megzavarná. A Vasas Sport Club ügyvezetése jelen levéllel a témát lezártnak tekinti.

                           Tisztelettel:

Markovits László   
elnök            
Vasas Sport Club

Fanatics kommentár: Javasoljuk, hogy ebben az esetben az egész Vasas-vezetőségi brancs induljon egy versenyszámban! 

Szólj hozzá!

Címkék: szégyen elnök vasas válaszlevél markovits Háztáji buziolimpia


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr24616249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása