Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.09. 19:01 mészy

Na ki a király?

nembunozo.jpg

A mai napon jelent meg az az összefogás kezdeményezés, amely a nélkülöző magyar családokra specializálódik. Szép és szívet melengető érzés, hogy a magyar szurkolókat ilyen segítőkészség hajtja és félre tudják tenni a klubhovatartozásukat. Mert mi a cél? Segíteni az elesett magyarokon és rácáfolni a szurkolókat pocskondiázó emberekre! Azok a táborok és személyek akik koordinálják az eseménysorokat, most méltán lehetnek büszkék a szurkolói mivoltukra, de minket is komoly büszkeséggel tölt el, hogy a szurkolói társadalom főbb eseményeit közvetíteni tudjuk nektek!

Segíteni szép dolog, és ezt nem csak a szurkolók, hanem minden jó érzésű ember vallja. Legalábbis olyan embereken, akik önhibájukon kívül esnek/estek bele a szegénység és nélkülözés csapdájába. Most a fanatikusok is tudják (eddig is tudták), segíteni kell. Legfőbb mozgatórugója az egésznek a Carpathian Brigade nevezetű szurkolói csoport, akiknek a tagjai a lelátók mellett a magyar szurkolói életben is aktívan jelen vannak és képviselik az egész ország nézetét határon belül és azon kívül is. Most éppen a nélkülöző családokat akarják egy szép és emlékezetes nyaraláshoz segíteni a legnagyobb szurkolótáborokkal karöltve. Mi csak támogatni tudjuk az ötletet! Végre talán más lesz majd a hozzáállás a szurkolókhoz!

Mint tudjuk Magyarországon nem leányálom szurkolónak lenni, annak fényében, hogy ezen embereket megbélyegzik (bűnözőknek, söpredékeknek) titulálják, ezzel kihatva a többi bégető birkára is. Azonban vannak akik megértik ezt az életformát, elfogadják olyanoknak a fanatikusokat, amilyenek. Kicsit durvák, kicsit őrültek, de azért szeretni való emberek. A baj az, hogy sok ember nem lát a színfalak mögé, csak a mocskos média által megírt irományok által gondolkoznak, semmi képzelőerejük nincsen azzal kapcsolatban, hogy mekkora nagy erőt képviselnek. Segítenek beteg elesett embereken, életeket mentenek, támogatnak! Nem csak hőbörögni, és mocskolódni tudnak a meccseken, van egy másik oldal is, amelyet az igazi emberi mivolt hajt és tart életben, ezzel is egyensúlyba tartva a negatívabb értékekkel szemben.

rakaczki.jpg

Bencéért is összefogtak a szurkolók
 

Csak hogy ne menjünk messze itt van Rakaczki Bence a DVTK fiatal portása, akinél leukémiát állapítottak meg, a család és a fiatal krapek kihez is intézhetett volna segítségkérő szavakat? Naná, hogy a szurkolókhoz, hiszen azok úgy szeretik a csapatot, hogy akármit megtennének kedvenceikért! Folyamatosan érkezik a segítség pénz illetve véradomány formájában, a médiumok által hatalmas hírverésnek köszönhetően hatalmas embertömegek mozdultak meg, hogy segítsenek Bencén! Ezek is söpredék huligán-csőcselékek? Aligha...

Mégis a szurkolókat nevezik szemeteknek, akik segítőkészebbek, mint mondjuk a "kedves" politikusaink! Őnekik nagy a zsebük, mégsem mozdítják a fülük botját sem! A Dunaszerdahelyen brutálisan összevert fiatal srácnak is ki segített anno, mikor a rendőrkutyák gumibottal és viperával agyonpüfölték a szerencsétlent? A szurkolók egyből gyűjtést szerveztek neki és családjának, hogy megkönnyítsék az életüket. Ruhát, pénzt és élelmiszert adományoztak a szerencsétlenül járt családnak. Ki imádkozott akkor, amikor a fiú élet és halál között feküdt a kórházban és az sem lehetett megtudni, hogy életben marad-e vagy sem? A sok bégető ember, akik a szurkolókat csőcseléknek titulálják? A sok barmok, akik azt mondják, amit a szájukba rágnak? HÁT NEM! A SZURKOLÓK!

gyoritamogatas.jpg

A győri szurkolók is segítettek az agyvérzésből felépült lányon
 

Kik szerveztek gyűjtést az árvizek idején? A szurkolók! Kik segítettek az agyvérzésből felépülő 17 éves győri lánynak? A szurkolók! KIK SEGÍTENEK A SAJÁT CSAPATUKON? A SZURKOLÓK!

Annyi ilyen esetet fel tudnánk sorolni, de felesleges, a sok besült agyú embert úgysem tudnánk jó belátásra bírni, meg nem is akarjuk feleslegesen tépni a szánkat! Mindenki láthatja, hogy a mi erőnk egy összetartó, segítőkész erő, amelyet soha, senki, semmilyen körülmények között nem pusztíthat el!

NA KI A KIRÁLY? NANÁ, HOGY A SZURKOLÓ!

Szólj hozzá!

Címkék: király támogatás összefogás szurkolók fanatikusok nem bűnöző Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr694638420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása