Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.29. 17:04 mészy

Unalmas szünet

ultras.jpg

Mit lehet ilyenkor csinálni, egyáltalán van élet a meccsek nélkül? Ezekre és még pár kérdésre adok választ. Találd fel magad a szünet alatt is!

Vége van a szezonnak, most egy hosszabb szünet következik. Mit lehet ilyenkor csinálni? Mondjuk első lépésként nosztalgiázz egyet. Nézd vissza a szurkolásotokról, meccseitekről szóló képeket, videókat, médiákat. Egy szezon alatt sok ilyen emlék összejön, a szünetben pedig csak arra vár, hogy végignézd őket! Nézd vissza az archivált anyagokat, híreket, cikkeket. A legjobb dolog, hiszen elütöd vele az időt, meg gondolatban is visszamehetsz az időbe, boldogságot okozva ezzel magadnak.

Második variáció, ugorj össze a haverokkal! Egy jó sörözéssel tarkított múltidézés mindig segít átvészelni az unalmas hétvégéket. Menjetek el bulizni! Vagy mozoghattok is együtt, mondjuk menjetek el egyet mókázni, vagy sportolni! Így legalább a tested is meg lesz mozgatva, plusz csapatépítő tréningnek sem rossz. Ha foci, kosár adja, hozzatok össze több csapatot és rendezzetek körmérkőzéseket! Bánom is én csak sport legyen! Ha küzdelemre vágytok, fel lehet húzni a kesztyűket...

sör.jpg

Legjobb buli a barátokkal való sörözés
 

Harmadik verzió, kezdjétek el szervezni a következő szezont! Találjatok ki új dalszövegeket, rigmusokat, csináljatok új drapikat, molinókat! Elkezdhetitek szervezni a pirotechnikai látványelemeket is. Készítsetek el egy konkrét koreot, amit majd később aztán meg is tudtok valósítani! Csődítsétek össze a társaságot és gyakoroljatok! Erre jók egyenlőre a kongó lelátók. Járjatok a csapat mérkőzéseire és csináljatok hangulatot!

Az itt felsorolt dolgok jók arra hogy gyorsabban peregjen az idő, nevezhetnénk TALÁLD FEL MAGADAT! propagandának. Ezekkel az elmondott dolgokkal hamar elrepül az idő és a szezonkezdetre is toppon lesz  a banda! Egy próbát megér!

Szólj hozzá!

Címkék: barátok szünet unalom sörözés találd fel magad


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr74553248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása