Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.13. 11:00 mészy

Vizsgálat indul a negró "olasz" ügye miatt

majom1.jpg

Az UEFA Mafia eljárást kezdeményezett az állítólagos rasszista huhogások miatt. Az a durva, hogy az egyik fél azt állítja, történt ilyen incidens, de a másik rész tagadja. Így legyen aztán igazság!

Az olasz csatár azt ígérte az Eb előtt, hogy ha rasszista támadások érik, akkor levonul a pályáról, ám erre múlt szombaton csak azért került sor, mert egy óriási kihagyott helyzete után Cesare Prandelli lecserélte. Ezek alapján kijelenthető: a Manchester City játékosa nem hallotta azt, amit az érdekképviseletők igen.

Az európai futballszurkolók érdekképviselete (FSE) ugyanis egy részletes jelentést adott át az UEFA-nak arról, hogy a spanyol drukkerek rasszista viselkedésükkel próbálják provokálni a színes bőrű támadót.

"Végig jelen voltunk a meccsen, és közelről láttuk és hallottuk, amint körülbelül kétszáz spanyol szurkoló majmokra utaló huhogásba kezdett, amikor Balotelli labdához ért" - nyilatkozta Thomas Herzog FSE-tag.

"Egyáltalán nem igaz, hogy bármi ilyesmi történt volna" - nyilatkozta Cesare Prandelli olasz szövetségi kapitány.

Az UEFA az FSE-nek elküldött válaszában kiemelte: megvizsgálja az ügyet, de egyelőre nincs szó arról, hogy bárkit megbüntetett volna.

Balotelli közben már megüzente Michel Platini UEFA-elnöknek: igazságtalannak tartja a szövetség azon döntését, hogy a pályáról távozó játékosokat sárga lappal kell büntetni.

Kommentár: Rasszizmusért kapnak majd 100 év zárt kapust, esetleg elmennek ők is zokogni egyet Auschwitzba, bár azt is el tudom képzelni hogy majmok kerülhettek a lelátóra és csak hívták a pályán levő társukat. De ezt már soha nem fogjuk megtudni, esetleg egy hülye ítéletben.

forrás: origo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: majom eb európa bajnokság euro2012 balotelli euro 2012 kamu rasszizmus


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr294584546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása