Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.05. 09:30 mészy

Csütörtök a magyar Európa-liga indulók szempontjából

europa_liga.jpg

Az MTK a tót Senica csapatával, a Kispest pedig az albán Flamurtari csapatával csap össze az Európa-liga selejtezőjében. Szurkolói szempontból mindkét meccs tartogat izgalmakat (még ha az MTK-s szurkolókkal nem is számolunk érdemlegesen).

Mint tudjuk, ma nagy mérkőzések várnak az Európa-ligában induló magyar csapatokra. Egy kis esélylatolgatás gyanánt megosztanánk veletek, hogy mit is várunk a szurkolóktól!

MTK-Senica - Szurkolói szempontból talán az egyik leggyérebb mérkőzésre számíthatunk. Ez nem a MTK- ellenesség mondatja velem, hanem a tények. Az MTK-tól azt várhatjuk, amit a hazai porondon már megszokhattunk. Össze-vissza "szurkolást" és magyarellenes nézőket (Dávid-csillagos zászlókkal). A Blue Brothers talán képviselteti magát a rendezvényen, de nem számolunk kiemelkedő produkcióra. Kíváncsian várjuk, hogy tót szurkolók lesznek-e a mérkőzésen, de a szlovák bátorságilag nézve nem valószínű, hogy a szomszédok lemerészkednek hozzánk. Bár az MTK-sok amennyire gyűlöltek idehaza, talán még balhé sem lenne az utcákon. Remélhetőleg nem a Dávid-csillagos zászlóktól és a zsidó népviseltbe öltözött nézőkről fog emlékezetes lenni a mai mérkőzés, elég gáz így is, hogy az MTK nemzetközi porondra jutott.

Most pedig tekintsetek meg egy videót a Senica Ultrákról!

Senica "keménymag"

 

Míg az MTK csapata a tótok ellen "vitézkedik", addig a kispestiek Albániában tiporhatják földbe a Flamurtari csapatát. Tudomásunk szerint kispesti szurkolók is képviseltetik magukat a mérkőzésen, ha minden igaz, remek hangulatú mérkőzésre van kilátás. Fontos lenne a győzelem, ehhez hozzájárulhatnak a szurkolók is. Az Ultra Red Boys és a további csoportok dicsőséget hozhatnak a magyar színekre is, ha fel tudják venni az albán szamarakkal szemben a versenyt. Amennyire utálnak minket az albán hulladékok, annyira mutathatják meg a magyar fanatikusok a nemzeti elkötelezettségüket, boruljanak tehát fekete-vörösbe és nemzeti színű zászlókba a stadion kerítései!

Tehát íme a program:

   2012.07.05 (csütörtök)

          20:15 MTK-Selica

          20:30 Flamurtari-Kispest Honvéd

Szólj hozzá!

Címkék: magyarok szurkolók mtk kispest fanatikusok EL Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr994629762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása