Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.13. 13:31 mészy

Az Arsenal drukkerek is kiakadtak az új idegenbeli mezükre

arsenal_fans_reu_1397137i.jpg

Már beszámoltunk arról, az Inter fanatikusai pár nappal ezelőtt hatalmasat háborodtak fel a csapatuk új idegenbeli mezgarnitúrája miatt. Úgy látszik ez ragadvány a szurkolók körében, vagy egyszerűen túl balfaszok a mezgyártó/kreáló cégek, hogy a szurkolók igényeit nem tudják kielégíteni. Ez viszont komoly logisztikai hiba. Ez történt most az Arsenal háza táján is.

Egyes szurkolók még Robin van Persie (vélhető) távozásánál is sokkolóbbra értékelték az Arsenal új, idegenbeli szerelését. Szó mi szó, a színek - különösen a kapusmezen - nem mindennapiak.

A drukkerek egy részének megítélése szerint sokkoló mezzel állt elő az Arsenal a 2012/13-as idényre. Az "Ágyúsok" idegenbeli garnitúrája a játékosok dresszeinél lila-fekete keresztbe csíkos lesz, piros ujjszegéllyel, míg a kapusmez valami egészen megdöbbentő, magenta jellegű árnyalatot kapott.

New-Arsenal-Away-Shirt-2012-13.jpg

Nem méltó az Arsenal történelméhez ez a förmedvény
 

A csapat Twitter-oldalán egy rajongó szerint ez még a keret jelenlegi legnagyobb sztárjának, Robin van Persie-nek a (valószínűsíthető) távozásánál is rosszabb. Mások pedig a "pipás" amerikai gyártó lecserélését szorgalmazzák, többek között a "három csíkos" németre. Nos, előbbinek már akadt idén néhány szokatlan kompozíciója, elég ha a Manchester United abroszmintájára, vagy a Barcelona kanárisárga - szintén idegenbeli - összeállítására gondolunk.

Szólj hozzá!

Címkék: mez arsenal angolok szurkolók ocsmány förmedvény fanatikusok


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr874652562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása