Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.16. 15:17 mészy

Drapi nem volt, füttykoncert viszont igen

romanSzuperkupa.jpg

Első bemutatkozása rögtön a román Szuperkupa döntőjébe esett meg. A kupát a Dinamo Bukarest gárdája nyerte meg, szurkolói szempontból viszont nem ez az érdekes. A szőröstalpúak az ígéretükhöz (nem)híven transzparenst nem mutattak fel (pedig napokkal ezelőtt még hatalmas volt a pofa), viszont mikor Vass nevét említette a hangosbemondó, az orkok hangos füttykoncertben törtek ki. Úgy látszik még mindig nem tudják elviselni, hogy Kolozsvár egy szép magyar város, és az állapot, hogy Románia része csak egy múló állapot.

"Még ismerkedem a körülményekkel, a társakkal, így nem számítottam arra, hogy rögtön ott leszek a pályán" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Vass Ádám, akit az 58. percben cseréltek le.

"Néhány órával a stadionba indulás előtt edzőnk, Ioan Andone ismertette a kezdőt, és nagyon örültem, amikor meghallottam a nevem. Úgy gondoltam, ez is annak a jele, hogy bíznak bennem" - fogalmazott a játékos, hozzátéve, hogy teljesen más stílusban futballozott a két csapat, mint amit Olaszországban megszokott. "Nagy volt az iram, a küzdelem, de nincs túltaktikázva a védekezés."

vass_adam.jpg

Megvolt a bemutatkozás
 

Vass Ádám hamar a figyelem középpontjába került Romániában, egy minapi nyilatkozatában ugyanis - idézőjeleket mutatva - magyar városnak nevezte Kolozsvárt. A bukaresti drukkerek a meccs előtt azzal fenyegetőztek, hogy transzparensen üzennek majd neki, végül ebből Vass tudomása szerint semmi nem lett, viszont a játékosok bemutatásakor a lelátó jelezte nemtetszését. "Nem történt semmi különös. Vagy legalábbis én nem vettem észre nekem szóló feliratokat. Amikor bemutatták a csapatokat, és a hangosbemondó a nevemet mondta, erős füttyszó harsant a nézőtéren, de ez nem lepett meg, így a játékban nem is befolyásolt. Nem foglalkozom ezzel, kicsit túllihegték a történteket - csak annyit feleltem egy kérdésre, megkönnyítheti a beilleszkedésemet, hogy ebbe a városba költözöm. Most tehetünk úgy, hogy Kolozsvárnak semmi köze nem volt Magyarországhoz" - mondta a napilapnak, majd hozzáfűzte: az esettel és a szombati meccsel már nem foglalkozik, csak a futballra koncentrál.

forrás: karpatinfo.net

Szólj hozzá!

Címkék: szurkolók vass ádám fütyülés cfr cluj román szuperkupa


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr384660060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása