Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.19. 18:04 mészy

Sündőrségi közlemény a Loki szurkolóknak

sün.jpeg

Mivel július 24. lesz a BL selejtezőjének visszavágója, a rendőrség már kalkulál és kombinál, hogy a debreceni fanatikusok hogyan juthatnak el a számukra kijelölt részre. Természetesen a menetidő és a távolság a többszöröse lesz az eredetinek, csak hogy ne legyen "fennakadás".

A tájékoztatás szövege:

Mint ismert, 2012. július 24-én, 20 órától rendezik meg Nyíregyházán a DVSC-TEVA és az albán KS Skenderbeu BL-selejtező visszavágóját. A mérkőzés zavartalan biztosítása érdekében és a debreceni szurkolók minél elégedettebb szórakozása miatt szükséges a sportlétesítményhez vezető utak rendőri ellenőrzése – adott tájékoztatást Ferenc Róbert rendőr alezredes, közrendvédelmi osztályvezető.
 
Az ellenőrzések miatt a korábbi évekhez hasonlóan elképzelhető, hogy az amúgy megszokott Debrecen-Nyíregyháza közötti menetidő megnövekszik, mellyel a szurkolók nem számolnak. Éppen ezért a rendőrség felhívja a szurkolók figyelmét, hogy időben induljanak el.
 
Képíró János, a DVSC biztonsági igazgatója kéri a Loki-szurkolókat, hogy kizárólag a Vasvári Pál-Stadion utca felől közelítsék meg a parkolókat, beléptetési pontokat! A Stadion utca, Sóstói utca felé eső része zárva lesz.

forrás: dvsc.hu

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség debrecen sün loki tájékoztatás Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr84666668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása