Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.31. 17:29 mészy

Csalódott körmendi szurkolók közleménye

koermend szurkolok.JPG

Csalódott körmendi szurkolók szavait kell közölnünk (sajnos), akik kedvenc csapatuk szép napjai mellett most a poklot kénytelenek megjárni, miután kiderült, tetemes adósságot halmozott fel a Fortress Lami-Véd Körmend kosárlabdacsapata. Reméljük, hogy a problémát végül majd orvosolni tudják az illetékes személyek és hogy az igazi bűnösök elnyerik majd a méltó büntetésüket.

Az elmúlt hetek-napok történései előtt megdöbbenve állnak mindazok, akiknek szívéhez közel áll egy kicsit a kosárlabda. Azok meg még inkább, akiknek e sportág szeretete több egyszerű szórakozásnál, akiknek ez egyfajta életforma… Akik nap, mint nap együtt lélegeznek a Csapattal, akik ott állnak a lelátókon hazai- és idegenbeli meccseken, akik időt és pénzt nem kímélve országszerte kísérik és buzdítják a Csapatot, akikben Körmendi Szív dobog - legyen akár körmendi, szombathelyi, sárvári, celldömölki, vagy éppen esztergomi: a Szurkolók!

A Szurkolók, akik lehet, hogy most nézik végig egy 50 éves múlttal rendelkező Klub végnapjait. A Szurkolók, akik a végletekig csalódottak, dühösek, felháborodottak, akik joggal érzik azt, hogy becsapták őket!

Mert becsapták őket!

A napvilágra került információk és elkeserítő adatok alapján kijelenthetjük, hogy a klubvezetés közelmúltban kiadott számos nyilatkozata nem volt több mint hiú reményeket keltő, szemenszedett hazugság!

Ki a felelős mindezért?
A volt tulajdonos? Minden bizonnyal…

De nem lehet mindezt egyetlen ember számlájára írni! „Bűnösök közt cinkos, aki néma” – aki tudott a problémákról, mégsem tett semmit, legalább annyira bűnös, mint az, aki előidézte!

Kik azok, akiken számon lehet kérni mindezt?
Vállalják-e vajon a felelősséget?
Ki mernek-e állni volt- és jelenlegi Játékosok és a Szurkolók elé?
A szemükbe mernek-e nézni még valaha?
Belátják-e, hogy alkalmatlanok a feladatra?

Red Devils Szurkolói Egyesület

forrás: bb1.hu

Szólj hozzá!

Címkék: közlemény fantasztikus kosárlabda szurkolás szurkolók csalódás Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr734689035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása