Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.08.01. 14:57 mészy

Újabb ötlet az MLVSZE jóvoltából!

osszefogas.png

Ennek keretében az összefogás nem csak egy alkalomra esne, hanem a szurkolótáborok segítségét képviselné a továbbiakban a "Szurkolók Egy Álomért!" elnevezés. Ez lehetne az egyik legnagyobb erő, amit a szurkolótáborok egységenként birtokolhatnának, segítve ezzel sok rászorulónak. A legsegítőkészebb táborok aztán az elismerés mellett különdíjban is részesülnének.

A korábbi nyilatkozatoknak megfelelően a "Szurkolók Egy Álomért!" kezdeményezés neve a jövőben nem csak egy alkalom, hanem a magyar szurkolótáborok jótékonysági akcióinak összefüggő elnevezése lenne.

Ennek érdekében az MLVSZE (Magyar Labdarúgó Válogatott Szurkolói Egyesület), "Családbarát Szurkolótábor" néven különdíjat hoz létre, melyet minden idény végén, az utolsó fordulóban kíván átadni az arra érdemes tábornak.

"Olyan lehetőség birtokában vannak a magyar szurkolótáborok, melyekkel a legtöbb alapítvány, jótékonysági egyesület több éves erőfeszítés árán sem tudna megvalósítani. Mindenképp olyan célokra kell használni ezt az erőt, mely a magyar társadalom, a magyarság javát szolgája." - közölte Somogyi József, az MLVSZE elnöke.

A részvételi és elbírálási feltételekről később döntenek.

Fanatics kommentár: Nagyon jó látni, hogy a szurkolói mentalitással megáldott emberek ennyi remek ötlettel rendelkeznek és minden erejükkel azon vannak, hogy a szegény sorsú embereket segítsék, mellette pedig a szurkolókat is az egekig emeljék, ezzel szebb képet kialakítva a fanatikusokról.

forrás: szurkolocsalad.gportal.hu

Szólj hozzá!

Címkék: segítség összefogás szurkolók adományozás fanatikusok Háztáji MLVSZE


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr804690634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása