Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.15. 08:53 mészy

A Fradi legjobbja: Green Monsters

 

A Fradi elég népszerű csapat Magyarországon, sok ezer szimpatizánssal büszkélkedhet nem csak Budapesten, de vidéken is. A népszerűség, amelyet a fanatizmus csak még tovább növel, egy egészen hatalmas végletben teljesedik ki. A Ferencváros szurkolók megtestesítik mindazt amelyet a fanatizmus és a győzni akarás jelent, jelenti a győzelmet és a halált is egyszerre. Az a légkör amely a meccseken uralkodik, világszínvonalban is a toppon van.Úgyis mondhatnánk egyszerűbben: nem ma kezdték. Egészen  a régi időkig nyúl vissza ez a határtalan szeretet, hűség a klubjuk iránt.

Most tehát bemutatásra kerül  a Green Monsters, mint a Fradi legnagyobb csoportja!.

Green Monsters

A csoportot egy baráti társaság alapította, amely már évekkel ezelőtt is együtt járt meccsekre. A létszáma kb. 10-12 fő volt. 1995-ben megalakult a GM amely összefogta a szurkolókat, egy közösséget alkotva a KL szektorban.

Green Monsters old school

A névválasztás nem jelentett különösebb gondot, ezt szavazással döntötték el, meg hát elég jól  a csengése is. Magyarban ez Zöld Szörnyeket jelent, amely valljuk be, elég találó név. A csoport logója/jele is jellemzően  a csoportra utal. Zöld Szörnyek, a Fradi szörnyei.

Sok meccsen, túrán vannak túl  a srácok megjárták Európát is, sok éles helyzetben kellett helyt állniuk, csak párat felsorolásképpen: Andorra, Skócia, Anglia, Svédország, Görögország

A csoportot egy mag alkotja, ide manapság már nehéz bekerülni, előtte 1 év próbaidőt kell lehúzni, hogy valaki végérvényesen a kemény maghoz tartozhasson. Régen bárki bekerülhetett a csoportba, ez azt eredményezte hogy a csoport nőtt-nőtt, de a tagok nem tudták megismerni egymást, ezen változtattak (és igen jól), ezáltal elkerülték azt, hogy az ismeretlenség felbomlassza az egységet.

GM.jpegGreen Monsters idegenben

A csoport jobboldali nézetű, ezt gyakran hangoztatják is (drapik és kiírások formájában), a hazaszeretet és a magyarság nem áll távol tőlük. És valljuk be ez tart össze egy csoportot, ebben rejlik az egység, és ez az egyik erénye a GM-nek is.

Igazán szoros baráti kapcsolatunk nincsen senkivel, amely régen volt az nem a csoport szinten volt, hanem pár ember szorosabb viszonyban állt pár táborral pl: Rapid Wien, Panathinaikos.

És most egy kis ízelítő: szurkolás GM módra!

Szólj hozzá!

Címkék: ultras green fradi monsters


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr414509232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása