Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.18. 11:25 mészy

A Lazio szurkolók fellégezhetnek

laziofans2.jpeg

Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Lazio vezetőedzője, Edoardo Reja közölte, nem másította meg korábbi elhatározását, ragaszkodik döntéséhez, s távozik a római klubtól.

Reja állítólag a szezon közben már kétszer is le akart mondani fáradtságra, illetve a szurkolók által őt ért heves támadásokra hivatkozva.

A tréner csütörtökön, a cittaceleste.it honlapján közzétett interjúban hozta nyilvánosságra döntését, amelyet a személyével kapcsolatban kialakult negatív hangulat, és a folyamatos kritikák miatt hozott meg.

Hozzátette, Claudio Lotito klubelnök megkérte, hogy maradjon, és egyhetes gondolkodási időt is adott volna neki, ő azonban már a távozás mellett döntött.

A 66 éves edző 2010-ben érkezett a fővárosi együtteshez, és tavaly szeptemberben is csak hosszas gondolkodás után maradt Rómában.

A Serie A utolsó fordulójában dőlt el, hogy a Lazio lemarad a Bajnokok Ligája-szereplésről, mert a negyedik helyen végzett, két ponttal lemaradva a harmadik Udinese mögött.

forrás: sport365.hu

Szólj hozzá!

Címkék: lazio ss lazio lemondott edző


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr554524021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása