Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.19. 14:05 mészy

Füttykoncert a KTE utolsó meccsén!

kteszolnokszurk.JPG

A labdarúgó NB I-ben tegnap két mérkőzést rendeztek: a Kecskeméti TE ikszelt az Újpesttel (0–0), a Győr legyőzte a Pécset (3–0). A KTE szakvezetője, Török László azt nehezményezte a tegnapi meccs után, hogy utolsó hazai meccsükön füttykoncerttel búcsúzott tőlük a kecskeméti publikum.

„Ez a csapat nem szolgált rá erre az ellenszenvre, ami most a lelátóról felé áradt. Tudomásul kell venni mindenkinek, hogy nem lehet minden meccsen parádézni, három-négy gólokat rúgni. Meg kell védenem a fiúkat, ki kell állnom mellettük, mert igenis megérdemlik – nyilatkozta Török László, a KTE szakmai igazgatója az Újpest elleni gól nélküli döntetlen kapcsán. – Mindent megtettek, igenis győzni akartak. Ez egy ilyen meccs volt. Ennyire tellett.″

„Jól kezdtünk, negyedóra alatt akár három gólt is szerezhettünk volna. Aztán leült a játékunk, az Újpest védekezett, mi pedig képtelenek voltunk a hálóba találni, ez ennyire egyszerű″ – tette hozzá a szakember.

Kommentár: Szerintem nem meglepő a füttykoncert. Azt már megtanulhatták volna hogy a focit gólra, gólokra játsszák, és igenis kutya kötelességük kiszolgálni a szurkolókat! Az hogy rúghattak VOLNA 3-4 gólt, de utána visszaültek, csak üres locsogás, ami nem mentség a teljesítményre!

forrás: nemzetisport.hu

Szólj hozzá!

Címkék: kecskemét kte szurkolók füttykoncert


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr764525832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása