Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.23. 10:36 mészy

Huligánok az Európa-bajnokságokon - Videók

ebtrofea.png

Az Európa-bajnokság mindig is az az esemény volt, ahol a sok ország képviselete miatt a különböző országok vehemensebb, fanatikus drukkerei is képviseltetik magukat. Ahány nemzet annyi szokás, az egészen puhányabb brigádokon a legkeményebb nemzetközileg is rettegett huligáncsoportokig, mind megfordulnak ezen a tornán.

Lássunk egy kis ízelítőt az elmúlt tornák összecsapásaiból!

Ez az ominózus összetűzés még Baselban történt, ahol hollandok és oroszok csaptak össze. Zárójelben tenném hozzá, az egész 2008-as tornát a balhé jellemezte, de ezeket az okos médiaguruk ki tudták cenzúrázni, szóval mi csak azt láttuk hogy békésen el van mindenki.

Holland-orosz incidens

 

Szintén 2008-ból. Itt a németek csaptak össze a török fanatikusokkal. Gondoljunk bele, az egészre még rátett egy nagy lapáttal, hogy Németországban sok a török bevándorló akiket rühellnek a németek. Már anno megoldották...

Németek vs. törökök

 

Az angolok sem ma kezdték, gondolom nem kell őket bemutatni, a rettegett vadállatok a 2004-es EB-n is mókázgattak Portugáliában. Az alábbi videón láthatjátok az állapotokat, legtöbbjüket a sünök vitték el.

Angol mentalitás

 

Az angolok a 2000-es EB-n is kitettek magukért. Az alábbi videón éppen az ősellenség Németország huligánszekciójával csaptak össze. Majd bekapcsolódik a rendőrség is...

Angol-német móka

 

Ismét 2000, a helyszín szintén Belgium. A törökök vadásztak az angolokra. Ezt az útjukban álló kocsmák is megsínylették. Törtek-zúztak, érdekes hogy az angolok nem mentek ki, jó szokásukhoz illően vedelték a sört a kocsmában.

Törökök "vadásznak"

 

1996, a helyszín Anglia. Az angol és német huligánok csaptak össze egymással. A németek a döntőben 2:1-re verték a cseheket Londonban, ezután kezdődött a zavargás.

Angol-német fight

 

Reméljük hogy tetszett az összeállításunk, és így nagyobb rálátásotok van, hogy mi is történt az elmúlt években huligán ügyileg. Itt vannak azok a dolgok amiket nem láthattatok, mivel a cenzúra remekül működött az EB-k alatt is.

Az alábbi videóval búcsúzunk tőletek, és kövessetek minket továbbra is!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: videók eb hooligans európa bajnokság


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr704533248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása