Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.23. 16:15 mészy

Robbent kifütyülték a drukkerek

bayernfans.jpg

Robben a Chelsea elleni meccsen rontott 11-est, a müncheni drukkerek ezt nem tudják neki megbocsájtani.

Barátságos meccset játszott kedden a holland válogatott a Bayern München otthonában, amit a hazaiak nyertek meg 3-2-re, a holland csapatba 72. percben állt be Arjen Robben.

A harmincháromezres közönség egy része füttyszóval üdvözölte a becserélt hollandot, a jelek szerint tehát a müncheni szurkolók nem felejtik, hogy Robben a Bajnokok Ligája-döntőjének hosszabbításában tizenegyest hibázott döntő helyzetben. A mérkőzés után Mark Van Bommelt szólaltatták meg az ügyben, a korábbi csapatkapitány szerint azok után, amit Robben tett a klubért, felháborító a szurkolók reakciója.

arjen_robben.jpg

Régi kép, amikor még ünnepelték
 

A barátságos találkozón utoljára lépett pályára a müncheniek színeiben Hans-Jörg Butt, Ivica Olic és Breno, a szezon végén mindhárman távoznak a Bayerntől. A hazai gólokat Ribery, Petersen és Gomez szerezte, a hollandoktól Huntelaar és Narsingh talált be. A meccset egyfajta kárpótlásként szervezték, éppen Robben miatt, miután a 2010-es világbajnokságon a hollandoknál pályára lépő játékos megsérült és hónapokig nem tudott klubja rendelkezésére állni.

forrás: sportgeza.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: bl bayern bl döntő


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr834541098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása