Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.24. 11:45 mészy

Be is váltják fenyegetésüket a Racing fanatikusok?

racingfans2.jpg

Napokkal ezelőtt már cikkeztünk róluk, akkor halálosan megfenyegették  a csapat tagjait, most jött a nyomatékosítás. Ezek nem viccelnek!

Hihetetlen szurkolói fenyegetettség mellett kell pályára lépniük a Racing Club játékosainak. Az argentin bajnokságban szereplő csapat a tabella 16. helyét foglalja el, amit a csapat szimpatizánsai nagyon nehezen viselnek el. Az egyik edzést követően Giovanni Moreno és Federico Santander együtt próbálták elhagyni az edzőközpontot, amikor egy autó eltorlaszolta az útjukat. A gépjárműben ülő drukkerek pisztolyt rántottak és azzal fenyegették Morenót, térden lövik.

racingfans.jpg

Nem ez volt az első fenyegetés
 

– Azt mondták Giónak, hogy lábon fogják lőni, így vetnek véget a karrierjének. Azt hittem, tényleg meghúzza a ravaszt az illető, nagyon rémült voltam, nem tudtam, mit csináljak. Fenyegetőztek, hogy ha nem nyerünk, meglesz a következménye – emlékszik vissza a történetre Federico Santander.

A történet előzménye, hogy Moreno nemrég bejelentette, szeretné elhagyni a klubot, méghozzá a nagy rivális River Plate kedvéért.

Korábban, a szezon során a szurkolók egy alkalommal mankókat dobáltak a pályára, de olyan eset is akadt a klubnál néhány hete, hogy az egyik labdarúgó fenyegette egy paintballban használatos pisztollyal a társakat az öltözőben.

forrás: pepsifoci.hu

Szólj hozzá!

Címkék: hooligans huligánok argentina fenygetés


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr224543439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása