Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.24. 19:19 mészy

UEFA Maffia! Fair Play, de hol?

UEFAplatini.jpg

A "nagy" UEFA, aki a Fair Play szellemiségét próbálja(?) hirdetni, nemrég vonta vissza több lengyel fogyatékos belépőjét az Európa-bajnokságra

A károsultak nevében egy krakkói ügyvédi iroda levélben szólította fel az UEFA-t a megvásárolt jegyek azonnali kiadására. Ellenkező esetben még júniusban csoportos pert indítanak - írta csütörtökön a tvn24 hírportál.

A jegyüktől megfosztott szurkolók azt állítják, hogy senki sem értesítette őket bármilyen igazolás bemutatásának kötelességéről. A hírportál által megkérdezettek között olyan személyek is akadtak, akik szintén nem igazolták fogyatékosságukat, ennek ellenére megkapták a megvásárolt jegyeket.

fair-play-neu.png

Ez a Fair Play szellemisége? Az UEFA szerint igen
 

Az ügyvédi iroda szerint eddig közel 50 károsult jelentkezett náluk az egész országból, és folyamatosan újabb panaszokat regisztrálnak. A helyzetet megnehezíti, hogy több esetben fogyatékkal élő gyerekekről van szó, akiknek szüleik képtelenek megmagyarázni, mi is történt valójában. 

"Itt az idő, hogy az UEFA által népszerűsített fair play szabályok meg is valósuljanak" - mondta Lukasz Majewski, az ügyvédi iroda munkatársa. Juliusz Gluski, az Eb szóvivője szerint valószínűleg az ukrajnai mérkőzésekre szóló belépők "last minute" kiárusításában még elővásárlási jogot tudnak biztosítani a károsultaknak. A lengyel-ukrán rendezésű torna nyitómeccsét június 8-án játsszák Varsóban.

forrás: www.origo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: fogyatékkal élők lengyelek UEFA Maffia


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr634544266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása