Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.25. 15:00 mészy

A rend biztosítása, de milyen áron?

euro_szep.jpg

Fontos hogy egy adott rendezvény legyen biztosítva, ezt aláírom. De egy NB I-es átlag nézőszámú rendőrséget mozgósítani? Miben fáj ez nekik?

Ahogy közeledik az EB, mi is egyre többet hallunk a rendfenntartó erők mozgósításáról. Azonban nem látunk be a színfalak mögé, pedig ott is ugyan az történik mint kis hazánkban. Súlyos milliókért kivonultatnak nagy erőket, hogy elejét vegyék mindenféle rendbontásnak. Már csak a szolgálati pénz sem bagó, akkor fel kell őket fegyverezni, hogy ha majd akcióra kerül a sor, páncélos lovagokhoz méltóan tudjanak harcolni a rendbontók ellen. Az egész csak provokáció? Lehetséges. Ki tudja hogy lesz-e egyáltalán balhé, ha már egyszer megoldották...vagy mégsem? Ha kiszűrik  a renitenskedőket és nem kapnak beutazási engedélyt, akkor meg van oldva a probléma nem? Ja vagy úgy! Lehet hogy mégsem oldották meg, és akkor marad az eurómilliós költség és a műbalhé.

Az egész csak egy jól felfújt ügy, amit az adófizető lengyel állampolgárok szívnak meg. Az ő adóján szerelik fel a hadseregnek is beillő rendőrséget, de még az sem elég, hisz nekik külföldi kollégákra is szükségük van. Nem sok értelme van, hogy 21 nemzet rendőrei odamennek és azt sem tudják mi a szitu. Lehetséges, hogy ennyire béna a lengyel hatóság, hogy még egy sporteseményt sem tud normálisan felügyelni. De hát mit is várhatunk mondjuk az ukránoktól, ahol tombol a korrupció és virágzik a maffia (már ki is nyílott). A súlyos pénzek nagy része pedig zsebbe csúszik mint általában. Az ukrán droidoknak amúgy sem jó a hírük, legendák keringenek a brutális módszereikről. De a lényeg, jó helyen van a pénzetek lengyelek és ukránok!

ukran_rendorok.jpeg

Lesz majd nemulass!
 

De kanyarodjunk vissza az adott témához. Az a baj, hogy ott fönt "hozzáértő" emberek ülnek (akárcsak itt), és nem tudják hogy hová rakják azt a rengetek pénzt. Mondjuk odaadhatnák kárpótlásként a lengyel fogyatékosoknak, akiktől  a korrupt UEFA megvonta a belépőket, így ők is szórakozhatnának, és élvezhetnék  a meccseket pont úgy, mint egészséges kollégáik. Esetleg fejleszthetnék a sportlétesítményeket, városrészeket. Annyi helyre el tudjuk képzelni az összeget, de mondom, a hozzáértők szakértelmét nem lehet kiismerni.

Nem háborúra készülünk, hanem Európa-bajnokságra. Ha állni fog a bál, akkor állni fog, az ő dolguk, ebbe nem kellene beleszólni. De nem csak  a renitenskedők fogják ezt megszívni, hanem  a rendes drukkerek is, hiszen ők is fognak "véletlenül" egy két sallert kapni, mint általában. Békén kellene hagyni már fanatikusokat végre, nem bűnözők ők, hogy egy rendőrhadseregnek kellene őket megfékezni.

polak_polisz3.jpg_565x403.jpg

Felesleges pénzkidobás a "rendőrhadsereg"
 

Az egész dolog abszurd és itt még nincs vége szerintünk. Lesznek ennél is cifrább dolgok. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az  a temérdek pénz annyi nemes dologra lenne elég, de ennek a helyét fel kellene ismerni és nem a rendőrségi biztosításba feccölni. Szerintem.

Utolsó szó jogán: Az EB szóljon a fanatikusokról és ne a rendőrségről!

Szólj hozzá!

Címkék: ukrajna pénz európa bajnokság lengyelek euro2012 fuck euro UEFA Maffia ACAB


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr844545136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása