Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.27. 19:40 mészy

Itt a vége fuss el vége, jön a nyár!

nyár.jpg

Lassan itt a nyár, a legtöbb bajnokságnak vége, a szurkolói pénztárcák már gondolom ki van ürülve. Itt az ideje feltöltődni!

Legalább is hazai szinten, hiszen idén sem jutottunk ki világeseményre, szóval marad a tv, a szerencséseknek meg mehetnek Lengyelországba/Ukrajnába. Itt az ideje megtölteni, hogy ősszel ismét lehessen mire elszórni. És ez így megy egy nagy körforgásban.

Nyárra maradnak a bulik, a nők, és a napsütés. De sokan ilyenkor sem állnak le. Jár az agyuk, hogy a következő szezonra mit lehetne megvalósítani, mi legyen a nagy durranás. Egy igazi ultra soha sem nyugszik, nyáron is ugyan az hajtja, ugyan úgy él, csak nem meccsre jár, hanem bulizni, haverokkal lógni. A tábor is megmarad, hiszen a szezon vége nem azt jelenti hogy többet nem találkoznak. Nyáron is ugyan úgy elmennek mókázni, ugyan úgy folytatódik a rivalizálás, meccsek nélkül.

Legurul így is a sör, nem kell ahhoz meccs, bulizzatok, érezzétek magatokat jól! Ne hanyagoljátok el a barátaitokat, ne hanyagoljátok el ezt az életformát, lázadjatok, küzdjetek szívvel-lélekkel!

u.e-baratok.jpg

Ne hanyagoljátok el a barátokat!
 

Egy sör a barátokkal mindennél többet ér! Következő szezonban úgy is folytatódik minden, a szünet hosszú lesz, de kibírható. Születnek új koreográfiák, dalok, szervezőidőnek pont jó, arra, hogy megalapozzatok valamit, új társakra tegyetek szert, még jobban összecsiszolódjatok.

Ne szomorkodjatok, lesz téma nyárra is bőven, hiszen ez az életstílus pont olyan, hogy mindig történik valami. Soha nincs megállás.

És eltelik a nyár, jön egy új szezon....

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: barátság nyár szünet életérzés ultras életstílus ultrák


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr674549459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása