Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.29. 10:35 mészy

Egy spanyol, aki büszke a DVTK szurkolóira

joseluque.jpg

José Luque, a DVTK csapatkapitánya nagy szavakkal beszélt az őket egész évben támogató diósgyőri ultrákról.

„Mindig többre vágyik az ember, mert ha például esélyed van egy Európa-liga-indulást jelentő pozíció kiharcolására, az plusz motivációt jelent, felvillanyoz – idézi a dvtk.eu a spanyol labdarúgót. – A hetedik hely is nagyon jó, hiszen ne felejtsük el, újoncok vagyunk. Úgy gondolom, összességében jó évet produkáltunk."

A futballista hozzátette: sokat dolgoztak, hogy elérjék a hőn áhított negyedik helyet, de úgy véli, sok mérkőzésen – főleg tavasszal – nem volt szerencséjük.

bajtarsak.jpg

Meg is érdemlik a dicsérő szavakat
 

A Vasas elleni idényzárót követően José Luque felmászott az ultrákhoz, hogy így köszönje meg az egész éves biztatásukat.

„Példaértékű, amit véghez vittek – mondta a játékos. – Nagyszerűen viselkedtek végig, jóban-rosszban velünk voltak. Megköszöntem nekik mindezt, és azt kérem, jövőre is ugyanígy buzdítsanak minket, mert szükségünk van rájuk. Most pihenjenek, mert ők is megérdemlik a szünetet, élvezzék ki a pillanatot, hogy a csapatuk előkelő helyen végzett, amiben ők is elévülhetetlen érdemeket szereztek. Ők bajnokok lettek Magyarországon! Reméljük, jövőre mi is felnövünk melléjük, és fentebb végzünk a tabellán."

Kommentár: Ennél már csak az lenne jobb, ha minden játékos, szakvezető, edző így vélekedne a hűséges szurkolói csoportjukról.

forrás: nemzetisport.hu

Szólj hozzá!

Címkék: diósgyőr ultrák fanatikusok bajtársak dvtk szurkolók


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr374552401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása