Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.30. 15:05 mészy

Balotelliből előtört az ősi ösztön + videó

balotellimonkey.jpg

Halálosan fenyegetésnek is vehetnénk Balotelli legújabb kifakadását, amikor is azt nyilatkozta, hogy megöli azokat akik banánnal merészelik megdobálni. Hiába a vér nem válik vízzé, talán Afrikába ezért a megnyilvánulásért vállukon vinnék a törzs tagjai.

Ha valaki az utcán megdob egy banánnal, azt kinyírom, még ha börtönbe kerülök is miatta - mondta Mario Balotelli a lengyel-ukrán rendezésű foci Eb-n várható rasszista megnyilvánulásokról nyilatkozva. Egyáltalán nem fogom eltűrni a rasszizmust - mondta a Manchester City fiatal csatára.

Már rég a börtönben lenne a helye ennek a kis mű olasznak, de hát ekkora szabadság van. Egy társainál semmivel sem jobb focista(?) megengedhet ilyet magának, hogy egy közösséget fenyeget! Persze rögtön rásszizmus(sic!) van, de amit megenged magának ez a kis banánevő az túlmegy minden határon.

balowhy.jpg

Ez mindenhová való, csak nem focipályára
 

Valami más elfoglaltságot javasolnánk neki, esetleg visszamehetne szülőföldjére, de a gyapotültetvényen is megállná a helyét. A focit abbahagyhatná, mivel szerintem semmi tehetsége sincs, csak a hírverése jó.

De nem értem a problémáját. Miért bántja az, ha a népe eledelével kínálja meg őt valamelyik szurkoló? Ez örök rejtély marad.

Focista? Szerintem egy nagyképű nigger!

 

Szólj hozzá!

Címkék: banán videók néger féreg balotelli műolasz


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr694555141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása