Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.30. 10:35 mészy

Ustawka hazai módra + videók

AB-UG-ustawka.png

Az előző cikkben már bemutattuk az ustawkát dióhéjban, most a hazai szereplőket vonultatjuk fel. Lássuk az elmúlt évek ustawkáit magyar módra!

Jó egy éves videó, amin a Pécs és a Fradi fanatikusai összeütnek. Habár egyoldalú ferencvárosi a siker, azért a pécsieknek max. respekt, hogy állták a sarat és odaálltak!

Pécs-Fradi 9 v. 9


A következő videó is elmúlt 1 éves, de azért rendesen összeütnek rajta a Debrecen és a Fradi huligánjai. A Fradi brigád nemhiába van az első helyen hazai viszonylatban, itt is felbírtak állni, ahhoz képest hogy az elején meglepték őket a debreceniek. Hát nem tudunk ítélni, ez tényleg szorult helyzet, mind a kettő brigád megérdemli a sikert!

Debrecen-Fradi 14 v. 14

 

Pécs-ZTE 10 v. 10. Ki gondolta volna, hogy a ZTE-sek odaállnak egy ilyen lebeszéltben? Gondolom kevesen...mégis így történt és nem is vallottak szégyent! Ez azonban nem volt elég, a pécsiek győzedelmeskedtek ezen a csatán.

Pécs-ZTE 10 v. 10

 

Friss videó. A Pécs-Fradi ustawkameccs megismétlődik, most 14 v. 14-ben, ismét fradista győzelemmel. Úgy látszik az ÚG verhetetlen ustawkában!

Pécs-Fradi 14 v. 14

 

Újpest-Fradi, no nem a pályán, hanem a természetben! Ustawkában is összeütött a két csapat 10 v. 10-be. A vége ÚG győzelem. A videóban elhangzottak viszont nem illenek bele az ustawka szabályrendszerébe (szerintem).

Újpest-Fradi 10 v. 10

 

Teljes UZ megsemmisülés, ez nem ustawka, inkább teljes szétzúzás. Az újpesti brigád nagy erőfeszítés nélkül döngölte földbe a zetés srácokat. Attól még respekt nekik, hogy odaálltak.

 Újpest-ZTE 6 v. 6

 

Nyári móka. 2011. augusztusába csapott össze ismét a 2 ustawka brigád. Most az újpesti AB győz (zárójelben jegyezném meg, hogy talán az ÚG jobban bírta volna a gyűrődést, ezek a srácok az AG U-22 brigádjába tartoznak).

Fradi-Újpest 8 v. 8

 

És mind közül  a legfrissebb! A fradista srácok éppen a győriekkel mókáznak egy kicsit. 15 v. 15, ami nem is rossz létszám valljuk be őszintén, a vége ÚG győzelem. Az UG verhetetlen a napjainkban ez kijelenthető.

 

Fradi-Győr 15 v. 15

 

Köszönjük, hogy türelmesen végignéztétek a magyarországi ustawka eddigi lejátszott meccseit! Remélhetőleg hazánkban is gyökeret ver ez a szórakozás, amely felfogható egy sportágként is. Nem muszáj törni zúzni a városokba, ki is lehet menni mókázni az erdőszélére! 

Szólj hozzá!

Címkék: videók hooligans huligánok fanatikusok ustawka lebeszélt box


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr624554386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása