Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.01. 09:29 mészy

Füttykoncert Orbánnak és Kósának

viktorka.jpg

Csodálkozunk gyerekek? Nem kellene! Az ominózus eset a kupa és éremáradásnál történt, amikor is a Loki B-közép egy emberként elkezdett fütyülni.

Erős érzelmek tomboltak az érem és kupaátadásnál. Kósa Lajost és Orbán Viktort az ünnepélyes ceremóniánál erős össznépi fújolás fogadta, ami felért igazából egy népítélettel. Kb. 1500-2000 ember akciója lehetett ez, de azon sem csodálkoztunk volna, ha ennél több szimpatizáns fejezi ki nemtetszését a 2 bűnöző felé.

Nem is csoda, ha Kósával tele van a fanatikusok puttonya, nem először kérik rajta számon a beígért Nagyerdei Stadiont, amelyet már évek óta ígérget Debrecen városának.

kosa_viktorka.jpg

Két jóbarát
 

Viktorka is ígérget (ezt fejben sem lehet tartani), de eddig még semmi fejlemény, őt mondhatni már az egész ország utálja. Nemes vezérünket a Videotonhoz köthető kapcsolatai miatt nem szívlelik (finom voltam és nőies) a fanatikus drukkerek. Elég sok kedvezményt, előnyt élvez a Videoton, és ezt nem tudják lenyelni sok csapat drukkerei köztük  a Loki drukkerek sem (pl. anno a Viktor tőkeerős szponzorokat szervezett be a Vidihez, és a hozzá köthető érdekeltségek sok-sok finomsággal támogatták a Vidit).

De hát most Viktorka Videoton drukkert játszik (most éppen, jövőre ki tudja milyen drukker lesz.), az viszont tény hogy az embereknél a türelem már csak fogy és fogy....

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr764558638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása