Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.04. 09:57 mészy

A szurkolók ellensége: a kormány

tuntetes_orbbanek ellen.jpeg

Az legutóbbi cikkünk pontosan árulkodik  a Lengyelországban uralkodó káoszról és arról a fejetlenségről, amely a szakadékot még jobban mélyíti a szurkolók és a kormány között. Ez Magyarországon sincs másképp, csak éppen itt lassan már a levegővételért is fizetnünk kell.

A futball fanatizmus megfékezését mindenhol másképp értelmezik. Van ahol erőszakkal próbálják megállítani a nem kívánatos elemeket(?), máshol propaganda-akciókkal és szónoklatokkal. Teljes csírájában úgy sem tudják elfojtani ezt az életérzést, hála a meg nem alkuvó szurkolóknak, ez tovább szüli a hatalom és a szurkolók közti ellenséges viszonyt. A szurkolók megfékezésére aztán nem átalkodnak bevetni erőszakos módszereket sem, amellyel csak tovább fokozzák az ellenségeskedést.

A szurkoló nem bűnöző, harsogják a különböző szurkolói témával foglalkozó honlapok és szervezetek, de amit látunk azt pont azt mutatja, hogy a legnagyobb problémát a csapatukért küzdő fanatikusok jelentik. A "tisztelt" kormány ezt széles körben terjeszti, ezáltal a bégető birkák a szemük elé táruló köd miatt el is hiszik ezeket az aljas hazugságokat. Csak pont az igazi bűnözők nem kerülnek rácsok mögé. Aztán jönnek a razziák, a felesleges rendőri akció jelentek (lásd Staruch és társai letartóztatása lengyelben), amik csak  a pénzt viszik, de azt rendesen. A kormány pedig értetlenkedik, hogy a szurkolók agresszívak és lázadoznak, pont ő miattuk, a hülye felfogásuk miatt történik az egész. A kormány a legnagyobb hibás mindenért.

kocsog_rendorseg.jpeg

A karhatalom kutyái rendet tesznek (elnézést a kutyáktól!)
 

Persze nem a szurkolók hoznak törvényeket, nekik meg vannak  a saját szabályaik, őket csak szabályozzák. A törvényalkotók meg kitalálnak mindenféle hülye szabályokat, hogy a lelátókról végleg elüldözzék a fanatikus, szenvedélyes nemzedéket. Színház kell nekik ahol mindenki csöndben nézi a focinak nevezhető valamit (ha itt Magyarországon focinak lehet nevezni amit ezek művelnek) és úgy ugrálnak, ahogy a karhatalom dirigál. Persze a szurkolók mindenféle eszközzel próbálják a törvényt megkerülni, igazi macska-egész harc ez a játék.

Nem tudjuk hogy ér véget ez a történet és mi lesz a végeredménye, egy biztos. Lassan betelik mindenkinél  a pohár (nem szurkolói kultúrához tartozó személyeknél is) és el fog fogyni az emberek türelme is. Sok adó, megszorítások, és még jönnek ezekhez a szurkolók elleni tevékenységek is. Nonszensz.

Szólj hozzá!

Címkék: kormány elégedetlenség acab szurkoló nem bűnöző


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr554564154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása