Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.05. 20:00 mészy

Interjúk és beszámolók hamarosan!

interju.JPG

Nos, ugyebár nem maradhat az oldal interjúk és beszámolók nélkül, így hát aktivizáljuk magunkat és kezdődhet a "vallatás"! Nem tudjuk hogy milyen ütemben tudjuk szállítani nektek a friss interjúkat, beszámolókat, csak annyit mondhatok nektek, hogy mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden igényt ki tudjuk elégíteni!

Az interjú

Az egész úgy zajlik le, hogy megírjuk előre a sablonszövet (az oldal bemutatása, szerkesztő bemutatása) és a hozzátartozó kérdéseket, a válasznak szánt helymennyiség üresen marad (oda jönnek majd a válaszok). A konkrét csoportot/személyt megkeressük a felvetéssel, hogy lenne-e kedve/kedvük egy interjút adni. Ha a delikvens belemegy, akkor elküldjük neki a szöveget és ő kitölti pontosan, precízen fogalmazva. Ezután mi visszakapjuk az egész interjú szövet, amit alaposan ellenőrizni kell (megfelel-e a formai előírásoknak stb.)

Ezek után már csak ki kell posztolnunk és kész is a varázslat!

Igyekszünk majd az idő folyamán minél több interjúval meglepni titeket!

 

Beszámolók

Ha van egy jó szurkolással, balhéval kapcsolatos sztorid, akkor ne habozz, küldd el nekünk! Minden jöhet! Meccsbeszámoló, Ustawka- beszámoló, észrevételek, történetek...

A beszámoló az elbírálás után kikerül az oldalra, ha valamilyen szempontból értékelhetetlen (értelmetlen mondatok, helyesírási hibák) minősül, akkor a beszámoló visszakerül a címzetthez javítás céljából. A korrigálás után minden további nélkül kikerül az oldalra!

A beszámolókat ide küldhetitek: jihadpower@gmail.com

Kérünk pontos nevet, helyszínt megnevezni!

Szólj hozzá!

Címkék: beszámolók interjúk interjú/beszámoló


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr184567615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása