Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.06. 11:00 mészy

Szurkolás egy életen át

szurkolo_gyerek_meccs1254920608.jpg

Mi visz rá valakit hogy szurkoló legyen? Mi az egész értelme? Szurkolni egy egész életen át? Naná!

Ha valaki belevág ebbe a szurkolói dologba, akkor annak számolnia kell azzal, hogy függővé válthat. Ez olyan mint a drog és az alkohol. Ha valaki rákattan, utána nincs megállás. Mindig talál benne az izgalmasat, pláne ha olyan féktelen életvitelt folytat, hogy adrenalinnal feltöltve éli mindennapjait. csak pörögni és pörögni. Szeretni egy csapatot egész életen át, rajongani érte, olyan, mintha valaki már fanatikusan rajong a műsorokért, sorozatokért, egyéb dolgokért. Nem lehet abbahagyni. Hiába próbálkozol, az beszippant és többé nincs menekvés, akárhogyan ellenkezel. Ilyen a szurkolás is.

Kedvenc csapatodért bármit megteszel, bárkivel megmérkőzöl, ha úgy hozza a sors, akár veszélybe sodorva saját magadat is. Ez az a szenvedély, amely sodor tovább az életben, barátok és társak az oldaladon, hajt titeket a tűz, a lendület, nem öregszetek ki  a szakmából, a végére olyan sokat láttok, amit még soha senki nem látott. Ami ez idő alatt történik, az felér egy szex közbeni kéjérzéssel. Ezt csak ti tudjátok. Senki más. Miért is töltenétek felesleges dolgokkal az életetek nagy részét, amikor lehet tenni egy célért? Csak egyszer kóstoljatok bele, garantálom nem bánjátok meg!

szurkolas.jpg

Töretlen fanatizmus, ami visz tovább az úton
 

Csak a gyenge jellemek buknak el a szurkolói életben. Belevágnak, de nem tudnak továbblépni, mert nincs meg bennük az akarat, a szenvedély, nem képesek átérezni a szurkolás érzését. Ezek az arcok elesnek a harcba, az erősek megmaradnak és viszik tovább a mentalitást. Övék a jövő. Ők azok akik az első sorban állnak és ők azok, ők azok, akik által felemelkedhet egy csapat.

Szurkolni egy életen át! Neked mit jelent? Olyan mint leélni az életedet egy nővel, csak sokkal jobb. Állandó pörgés, és ha veszekedés is van, akkor a békülőszex jelen esetben az adrenalin, ez az a szer, ami hajt titeket tovább. Szurkolni egy életen át olyan, mintha egész életedben egy álomvilág lakója lennél, szeretni egy csapatot, csak egyetlen egyet! Mellette lenni jóban és rosszban is, lesni minden kívánságát, megvigasztalni, ha szomorú lenne, és ünnepelni, ha valami nagyszerű dolog történik az életében.

szurkoloi_transzparens.jpg

A legjobb az, hogy kiállhatsz valamiért
 

Nem lehet elégszer leírni és szavakban önteni, ezt tapasztalni kell! Bele kell merülni teljesen és engedni, hogy magával ragadjon! Ennél több szó már nincsen rá! Egy próbát megér, de szerintem akinek az akarata megvan hozzá és erős a személyisége, aki nyitott az új dolgokra, az simán eltud igazodni a szurkolói rejtelmekben, és a szurkolás is magába fogadja.

Hiszen ez a lényeg, szurkolni egy életen át!

Szólj hozzá!

Címkék: szurkolás fanatizmus életen át


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr844567812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása