Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.08. 13:30 mészy

Elkezdődött amire mindenki várt

euro2012hivatalos.jpg

Ma este 18:00-ás kezdéssel rajtol az idei Európa-bajnokság, nyitómérkőzés gyanánt a rendező Lengyelország csapata csak össze a görögökkel. Kíváncsian várjuk, hogy utcai/szurkolói szempontból milyen finomságokat fog tartogatni a torna!

Lengyelország - Görögország meccs igazi fanatikusok nélkül? Mert ha hinni lehet a szóbeszédnek, a lengyel fanatikusok bojkottálni fogják az EB-t, ezáltal a csapatuk mérkőzéseit sem szándékozzák látogatni. Hogy ebből mi igaz és mi nem, az majd az idő során kiderül, egy tuti. A lengyelek szavát komolyan kell venni. Biztos hogy lesz sok néző a meccsen, de ha az igazi kemény mag beváltja a szavát, akkor nem lesz valami nagy eresztés a szurkolás.

Mindenesetre mi izgatottan várjuk  a fejleményeket, a torna minden egyes szurkolói eseményéről be fogunk számolni, a meccsek igazából nem nagyon érdekelnek minket, a szurkolói oldal annál inkább!

lengyelszurkerek.jpeg

Ha beváltják az ígéretüket, hiányozni fognak a lengyelek
 

Bőven lesz mit csemegézni, hiszen Európa krémje teszi tiszteletét a tornán, talán okozva némi meglepetést egymásnak. Gondoljunk csak az angol vagy éppen orosz drukkerekre, ha ustawka nem is, rendbontás tuti lesz. Vagy még ott vannak a németek akikkel komolyan számolni kell, hiszen ők is ott vannak a toppon, ha mókáról van szó. Igazából az összes válogatott drukkerhadával számolni kell. Ha valaki ebben a közegben él az tudja, hogy a legkisebb országok szurkolói is tudnak vehemensek lenni.

Szurkolás terén is reméljük, hogy eseménydús lesz az EB, reménykedünk az élőképekben, koreokban, görögtüzes produkciók is jók lennének. Bízunk benne, hogy a szurkolói közösség számára is érdekes egy EB lesz ez (ha már az óriási pénzért focizó futballisták nem igazán hozzák lázba az embereket)!

A lengyelek kellemes bojkottot, a többi drukkernek szurkolásban gazdag heteket kívánunk!

Szólj hozzá!

Címkék: bojkott eb európa bajnokság euro2012


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr144572250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása