Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.08. 16:26 mészy

Első eksön az EB elött!

lks_lodz_hooligans.jpeg

50 eltakart arcú huligán támadta be az egyik kocsmát Lodz belvárosában. A helyben hagyottak között található személyek angol és orosz állampolgárságúak.

Körülbelül ötven huligán támadt rá csütörtök este iszogató szurkolókra egy kocsmában a lengyelországi Lodz központjában - írja helyiek beszámolóira hivatkozva a Telegraph. 

Szemtanúk szerint az eltakart arcú huligánok kocsikkal érkeztek a kocsmához, ahol rugdosták és ököllel ütötték a szurkolókat. A Telegraph csak annyit írt a megtámadott társaságágról, hogy angolul és oroszul beszélgettek egymással. A huligánok ruházatuk alapján a helyi LKS Lodz drukkerei voltak.

"Amikor megtámadtak minket, elbarikádoztuk a bejáratot. De néhányan kint maradtunk, és ők nem menekülhettek" - mondta egy lengyel áldozat. A szemtanú látta, ahogy két fiatal szurkolót még a földön fekve is többen ütöttek.

"Teljesen mozdulatlanul hevertek a földön, azt hittem, meghaltak. Több percbe telt, amíg végre megmozdultak" - mesélte a szemtanú. A rendőrök tíz perc alatt értek ki, de a kocsmatulajdonos nem mert feljelentést tenni.

forrás: origo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: verekedés hooligans huligánok euro balhé


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr944573923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása