Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.10. 22:14 mészy

DAC egykori kiválóságáról emlékeztek a szurkolók

dac_puchov_toth.jpg

A Yellow Blue Supporters DAC fanklub felhívására szombaton, június 9-én a DAC stadionnál emlékeztek meg a tragikusan elhunyt egykori DAC kiválóságról, Tóth Lászlóról.

Az fcdac1904.com szurkolói honlapon a következőt olvashatjuk az elhunyt labdarúgóról: Az egykori kiváló labdarúgó, a legendás Audi-Tóth-Majoros hármasfogat tagja, nyolc idényt töltött a DAC színeiben - 1978/79-től 1985/86-ig. Tagja volt a  sikercsapatnak, amely a divízióból a Szlovák Nemzeti Ligába (SzNL), majd a csehszlovák federális ligába röpítette városunk labdarúgását. A SzNL kétszeres gólkirálya lett, a második ligában 106 mérkőzésen szerepelt a DAC színeiben, ezeken 68 gólt szerzett, ami klubrekordnak számít a  második vonalban. Pályafutása végén teljesült az álma és a DAC sárga-kék mezében visszatért az élvonalba: az 1985/86-os idényben 28 bajnokin 5 gólt lőtt.

forrás: felvidek.ma

Szólj hozzá!

Címkék: felvidék DAC


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr284577614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása