Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.10. 09:15 mészy

Nyugodt EB? Maraggyámá'!

2011-06-28_FCK_Euro.jpg

Hogy lehetne nyugodt ennyi ország drukkereinek keveredésével? Találkoznak, kiosztanak pár pofont, oszt jó napot!

Az tuti, így az első 3 napban nincs hiány a szurkolói összetűzésekben és balhékba, de ezzel számolni kellett már akkor, amikor Ukrajna és Lengyelország megkapta az EB rendezés jogát.

Ennyi fanatikus ország keveredése esetén fenn áll  a veszélye, hogy esetleg megkóstolják egymást, össze csapnak a rendőrökkel, ez benne van a pakliban. Csak az a hülye aki bekajálja, hogy milyen jó lesz, nem lesz semmi!

Csak hogy a történésekkel tisztában legyünk. Az oroszok már 2x is alkottak, először a cseheknek hangosan szorító ukránoknak osztottak ki pár sallert a szurkolói zónában, majd a csehek elleni meccs után összeütöttek  a biztonságiakkal is. Az ukránok is hülyék, provokálják őket? Megérdemelték, amit kaptak (megjegyzem, amúgy sem szívlelik egymást a 2 ország drukkerei). A Csehország elleni meccs után történtek is eléggé felerősítik azt a képet, hogy ez nem lesz egy nyugodt EB. Ott a rendezőkkel csaptak össze, pár perc volt az egész, egy rendező még a földön feküdt a kontakt után is. Eddig ez a mérleg + bevásárlókocsit "lopó" német drukkerek, akik csak hazájuk szokása szerint cselekedtek, meg van egy halott spanyol szurkoló is. Hogy úgy ölték-e meg, azt majd a szakértők fogják megállapítani.

huligan.jpg

Orosz drukkerek vs. rendezők
 

Pénteken kezdődött és ma már vasárnap van. Ez időtájt nem maradtunk izgalmak nélkül, ezt reprezentálják  a fent leírtak is.

Szóval nyugodt EB? Ne is álmodj!

2 komment

Címkék: eb európa bajnokság euro2012 balhék euro 2012 euro balhé


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr264576243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerdesek05 2012.06.10. 13:31:16

péntek óta ennyi történt.
mi lesz egy hónap alatt?:)
süti beállítások módosítása