Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.12. 15:19 mészy

4 ország szövetsége ellen indult eljárás

rkcajax_uefamaffia.JPG

A szurkolóik miatt kell felelnie Horvátország, Németország, Portugália és Oroszország szövetségeinek. Az említettek valószínűleg pénzbírságot kapnak, az UEFA Mafia a napokban fog ülésezni, majd akkor dől el, hogy milyen mértékű lesz a büntetés.

Külön eljárás vár arra a horvát drukkerre, aki az írek ellen 3–1-re megnyert vasárnapi mérkőzés után futott be a pályára, és a biztonsági őrök teperték le. Ezen kívül 2–1-es vezetésnél meg kellett állítani a játékot a horvát szimpatizánsok pirotechnikai bemutatója miatt is.

Az UEFA a meg nem engedett nézőtéri viselkedések – például tárgyak bedobálása – miatt több szövetség ellen is eljárást indított, és mindegyik esetben pénteken várható ítélet.

forrás: nemzetisport.hu

Szólj hozzá!

Címkék: balhé vizsgálat szurkolók európa bajnokság eljárás euro2012 fanatikusok euro 2012 UEFA Maffia Fuck Euro euro balhé


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr24583599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása