Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.12. 15:10 mészy

Mi is történt eddig az EB-n? Június 8-10

nemet_szurkolok.jpg

Próbáljuk röviden összefoglalni hogy mi is történt pénteken, szombaton, és vasárnap. Következzen, ami péntek óta történt!

Június 8. Péntek

50 eltakart arcú huligán támadta be a békésen sörözgető szurkolókat Lodz városában. A lengyel huligánok autóval jöttek és percek alatt "kivégezték" az angolul beszélgető drukkereket. Sokukat eszméletlenre verték a minden bizonnyal LKS Lodz huligánok.

Ukrán és orosz drukkerek csaptak össze Lvivben. Az orosz állítólag zokon vették, hogy az ukrán fanatikusok hangosan szurkoltak a cseheknek (akik éppen az oroszok ellenfelei voltak), ezáltal jó kis csetepaté kerekedett, amit később a rendőrség közbeavatkozása vetett véget.

Németek drukkerek a bevásárlásuk után nem csak a megvásárolt árukat, de az üzlet bevásárlókocsiját is magukkal akarták vinni. Az üzlet biztonsági kamerája azonban lebuktatta őket, nemsokkal később már a rendőrök várták a fiatal német szurkolókat.

Orosz drukkerek hagyták helyben az Oroszország-Csehország meccs közben a biztonsági őröket. Többen súlyos sérüléseket szereztek az attak alatt.

Június 9. Szombat

Holtan találtak egy spanyol drukkert az EB 2. napján. A 46 éves férfi nagy bizonyossággal idegenkezűség áldozata lett. A rendőrség kihallgatott 3 férfit, akiket gyilkossággal gyanúsítanak.

A Németország-Portugália meccsen a német fanatikusok a lelátóról folyamatosan dobálták a portugál játékosokat.A hangos beszélőn párszor bemondták, hogy milyen következménnyel jár, ha nem fejezik be a dobálózást.

Június 10. Vasárnap

Ír, horvát és lengyel drukkerek verekedtek össze vasárnap hajnalban. Szemtanúk szerint a lengyel drukkerek rontottak rá a horvát Dinamo Zagreb fanatikusaira, a balhéba később belekeveredtek az írek is, ezáltal szép kis csetepaté alakult ki. A móka után sokan vérző sebbel maradtak, az egy eszméletlen drukkert a mentősök ellátták.

Összecsapott a Bad Blue Boys és a Torcida is, tiszta horvát rangadó filing keletkezett. Később a rendőrökkel is összeütöttek a horvát szurkolók, mikor közülük kiemeltek egy emberkét. A pórul járt embert kiszabadították a sünök karmaik közül,  a rendőrök kaptak palackot, poharat és pirotechnikát is "emlékbe".

Balotellit hangos huhogással és nevetéssel jutalmazták a szurkolók minden egyes labdaérintésnél. A negró támadót érő inzultusokon még a rendezők is jót derültek.

Horvát szurkoló futott be a pályára az írek elleni meccs közben. A szurkolót később a biztonsági személyzetnek sikerült kisebb kergetőzés után elkapnia.

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika összegzés eb szurkolók európa bajnokság fanatikusok euro 2012 euro balhé


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr524583179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása