Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.12. 09:50 mészy

Orosz provokációtol tartanak a lengyelek

a_w1024.jpg

A mai Oroszország-Lengyelország meccsre nagy erőkkel készül a rendőrség, hiszen itt nagy az esélye egy súlyosabb összecsapásnak, provokációnak, hiszen a meccs pont az oroszok nemzeti ünnepére, június 12-ére esik.

A tárcavezető szerint a rendvédelmi szervek számára igazi kihívást jelent a felkészülés a varsói meccsre.
Az orosz szurkolók előzetes bejelentése szerint a találkozó előtt egy ötezer fős csoportjuk vonul át a Nemzeti Stadionhoz vezető hídon. A szervezők arról biztosították a fővárosi hatóságokat, hogy békés, politikai megnyilvánulásoktól mentes menetet terveznek.

A lengyel közvéleményben hetek óta vitatott téma az orosz szurkolók felvonulása, mert a június 12-ei meccsnek politikai aktualitása is van: a mérkőzés az orosz nemzeti ünnep napján lesz, így sokan provokációktól is tartanak. Egyrészt a szovjet kommunista jelszavak hangoztatásától félnek, másrészt a lengyel nemzeti jobboldal szimpatizánsainak fellépésével is számolnak.

A kedélyeket pillanatnyilag az orosz válogatott csillapította, amely vasárnap megkoszorúzta a két évvel ezelőtt történt szmolenszki katasztrófa áldozatainak állított varsói emléktáblát.
Az Eb lengyel szervezői szerint a keddi mérkőzésre közel 10 ezer orosz és csaknem 30 ezer lengyel állampolgár vett jegyet. Becsléseik szerint 2-3 ezer belépővel nem rendelkező orosz is megjelenik a fővárosban.

forrás: pepsifoci.hu

Szólj hozzá!

Címkék: provokáció eb oroszok szurkolók európa bajnokság lengyelek euro2012 fanatikusok euro 2012


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr884582608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása