Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.13. 18:26 mészy

Megsarcoltatják az orosz szövetséget

uefamaffia.jpg

120 000 euró + 6 pontos fenyegetés. Igen! Az UEFA mindig is tudta hogy hogyan kell megfélemlíteni a drukkereket és a vezetőket! A pénzbüntetés még hagyján (bár az érthetetlen hogy miért az orosz szövetséget sújtják), de a 6 pontos levonás azért már irtó gáz, még akkor is, ha felfüggesztették!

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága 120 ezer euróra büntette az orosz sportági szervezetet, mert a válogatott szurkolói több ízben is botrányt okoztak az ukrán-lengyel közös rendezésű kontinensviadalon.

Az UEFA egyúttal kilátásba helyezte, hogy hat pontot levonnak az orosz válogatottól a következő Eb-selejtező során, amennyiben hasonló incidensek történnek. A próbaidőt a 2016-os Eb-selejtező sorozat végéig határozták meg.

Az orosz drukkerek múlt pénteken a csehek elleni összecsapás alatt, a wroclawi stadionban csaptak össze a rendezőkkel, kedden pedig a lengyel szurkolókkal verekedtek össze. Ráadásul a csehek ellen a drukkerek rasszista huhogással díjazták Theo Gebre Selassie labdaérintéseit.

Az orosz szövetség szóvivője, Nyikolaj Komarov nyilatkozata a tehetetlenségről árulkodott: "A szövetségnek sok szurkolója van, nem kontrollálhatjuk az összest." -igaza van! (a szerk.)

forrás: origo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: büntetés balhé eb oroszok európa bajnokság euro2012 pénzbüntetés euro 2012 UEFA Maffia euro balhé


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr654586302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása