Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.13. 13:30 mészy

Több balhé volt eddig mint meccs

8.jpg

Legutóbb az oroszok és lengyelek estek egymásnak, hatalmas harc alakult ki, amelyben sokan megsérültek, egy orosz drukker állapota még mindig életveszélyes. Az egész EB-t balhék és rendbontások jellemzik eddig.

Dühöngő lengyelek még a nyitómeccs előtt, dühöngő orosz szurkolók a csehek elleni meccsen. Felsorolni is nehéz, hogy hány attak történt eddig, hiszen a nagyobb balhék egyértelműen kiszűrhetők, viszont a kisebb csetepatéknak nem kerítenek akkora feneket.

Kétség sem férhet hozzá, hogy a horvátok akciója (amiben részt vettek az írek és a lengyelek is) alaposan felborították a "megfékezzük a huliganizmus"elméletet. A kiérkező rendőrökre is rátámadtak a Dinamo Zagreb és a Hajduk Split fanatikusai, akiket csak nehézségek árán tudtak megfékezni.

randalirozás.jpg

Repülnek a kézzelfogható tárgyak
 

A másik "legszebb" nemzet az orosz. Az oroszok szinte már meghonosítják az EB-n azt, ami a hazájukban már mindennapos, a huliganizmust. A csehek elleni meccs közben alaposan helyben hagyták a mérkőzésre kirendelt rendezőket, az ügy nemzetközi szinten is nagy visszhangot váltott ki, az UEFA meg is kezdte a hivatalos eljárást. Nagyon megüthetik a bokájukat, hiszen most ha hozzávesszük a tegnapi balhéjukat (amiben mentségükre nem ők voltak a fő ludasok), akkor komoly büntetésre számíthat az orosz szövetség karöltve a szurkolóikkal.

Na de ki gondolta volna, hogy például az írek belekeverednek egy ilyen balhéba. Csak akkor jöttünk rá, amikor egymást püfölték a horvátok, írek és lengyelek. Biztosan csak kevesek. Pedig ez történt! Jó, a horvátokról tudjuk hogy vehemens népség (ahogy mondanánk: ez a Balkán!), a lengyel mentalitás is a huliganizmus meleg ágya, de az írek nem tartoznak éppen a legbalhésabb nemzet közé, most viszont ők is megmutatták az arcukat.

Számomra a tegnapi balhé viszi a prímet. A csetepaté után minden médium ezzel volt tele, képekkel és videókkal színessé téve a cikkeiket. Tényleg nagy balhé volt, szerintem ki is jelenthetjük hogy az idei EB eddigi legnagyobb balhéja, ahol egy tucatnyi orosz és lengyel szurkoló ütötte egymást.

4.jpeg

Összeütöttek a lengyelek és az oroszok is
 

Amúgy az egész abból kerekedett, hogy az oroszok éppen a menetüket tartották a Nemzeti Stadion felé, amikor is több száz fős lengyel hoolok vártak rájuk. Több százezer lengyel 5000 oroszra (nem semmi!). Az oroszok énekelgettek és szövegeket skandáltak, mire a lengyelek trágár szavakkal illették az oroszokat, erre ki is alakult a csetepaté, ahol elég sokan megsérültek. No komment.

Itt tartunk eddig, és még csak szerda van, mi lesz még az EB végéig? Ezt a kérdés még sokszor fogjátok hallani.

Szólj hozzá!

Címkék: verekedés balhé eb szurkolók európa bajnokság huligánok euro2012 fanatikusok euro 2012 euro balhé


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr744585007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása