Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.16. 20:59 mészy

UEFA Mafia- EURO 2012 terror és sarc

uefamaffia_polo.jpg

Büntetnek, ha kell, ha nem. Ha az idei EB-t nézzük, akkor számtalan alkalommal büntettek már és fognak is. Ezek az események egyre csak gyarapítják az amúgy sem apadó "UEFA perselyt". Persze van más bevételi forrása is, hiszen a fociból és a bűnözésből is elég jól meg lehet élni. Attól nem kell félni, hogy a főmaffiózó Platini vagy esetleg más képviselő éhen halna.

Más viszont sarcoljon a bűnszervezetnek, apelláta nincs, ha valaki nem füttyre ugrál, akkor a jön a fenyítés és a terror. Így megy ez már évtizedek óta, manapság a virágzó korrupció és bűnözés melegágya az UEFA szervezete. Az UEFA röviden összefoglalva: fizess és rettegj! Fizess, mert mi azt akarjuk, és rettegj, hogy nehogy retorziót kelljen alkalmaznunk.

Az idei EB sem több mint a többi, verekedések, balhék színesítik, meg egy kis foci. Na meg az UEFA, aki árgus szemekkel figyeli hogy melyik szervezetet lehet meghurcolni. Egy balhé, egy büntetés. Állandó fenyegetés és félelem. És a megbüntetett szövetségek, nemzetek semmit sem tehetnek, felebezhetnének, de minek? Úgy sem hagyják őket érvényesülni!

UEFAplatini.jpg

A Keresztapa
 

Most pedig elmesélünk egy történetet komoly, de mégis meseszerű előadásmódban!

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy lengyel-ukrán rendezésű Európa-bajnokság 2012-ben. Ez a torna már akkor megbukott, amikor még el sem kezdődött. Sokan fanyalogva, tüntetőlegesen vették tudomásul, hogy ismét válogatott szintű fociesemény elébe nézünk. FUCK EURO, hangzik az ő nyelvükön. A lengyel kemény mag már jó előre szólt, hogy nem kívánnak részt venni az események, ők majd máshol mérettetik meg magukat.

Az esemény a nagy király, az UEFA (főhős) szervezésében került lebonyolításra. Mindenre volt pénz, rohamrendőrökre, hangágyúkra (amelyeket végül be sem vetettek), egyéb finomságokra. Persze ment zsebbe is, miért ne? Megtehetik. Azt hogy mennyi pénz tűnt el, azt még a Kurtafarkúmalac városában sem tudják máig. A kis naivak abban a hitben éltek, hogy balhé és nagyobb összetűzések nélkül fog lezajlani a torna, gondolták a több tízezer rohamrendőr és elitalakulat majd rendet tesz a csürhe között.

Elérkezett az EB napja, kapásból ukrán és orosz fanatikusok ütöttek össze. Ekkor már mocorogni kezdett UEFA bácsi, hát lesz itt még alkalom, hogy lehúzhassuk a hülye szövetségeket! Nem is kellett várni  a következő balhéig. Oroszok kontra rendezők. Na itt elfajultak  a dolgok, több súlyos sérültet kellett kórházba szállítani. Ekkora az UEFA Úr türelme is elfogyott és indított egy fegyelmit az oroszok ellen. Ellenőröket rendeltek ki  a meccsekre, hogy szemmel kísérjék a Rasszizmus bácsit is, nehogy elharapódzanak az indulatok. Napok teltek el és nem lehetett tudni, hogy mi lesz az oroszok büntetése. Ugyanazon a héten még kitört egy verekedés Poznanban is, ahol írek, lengyelek és horvátok csaptak össze. Na még egy kapás! Lesz itt bevétel és eltiltás! Letartóztatások és bírságok tömkelege kezdte felütni a fejét, tudhattuk hogy ez nem marad annyiban. Emellett még fegyelmi eljárások tömege indult különböző szövetségek ellen.

8.jpg

A lengyelek és oroszok balhéja is jól hoz a konyhára
 

A Németország-Portugália meccsen történt események is arra késztették a bölcs UEFA-t, hogy lépnie kell. Mennyi pénz ez már? Ha mindet be tudnák hajtani, jutna bőven minden alkalmazottnak. Kapásból fegyelmi vizsgálat a portugál és a német szövetség ellen. Jött az ír-horvát meccs, ahol egy beszaladó ember tette emlékezetessé az estét. Hoppá, sarclehetőség!  Ekkor már 4 ország szövetsége ellen indult eljárás: Németország, Portugália, Horvátország, Oroszország. Azonban hiába volt ez a nagy igyekezet, hogy példát statuáljanak, jött a lengyel-orosz meccs, csatatér a városból, a történetet ti is ismeritek. Később látótérbe kerül  a mi "olasz" szereplőnk is, akit állítólagos rasszista támadás ért. Szerintünk ez a majmok nyelvén valami mást jelenthet. Rasszistát kiáltani, ha valaki nagy szarban van. Ismételten vizsgálat most a spanyolok ellen. Ez már 5 szövetséget jelent.

Jön az ítélet az orosz szövetség irányába. 120 ezer euró az UEFA malacperselybe+ -6 pontos fenyegetés. Oroszország viszont egy emberként áll ki az orosz szurkolók mellett, és nem hagyja, hogy UEFA Úr megfélemlítse őket. Példaértékű hozzáállás és szembeállás egy korrupt módszerrel szemben. Az orosz kijelentik, hogy nem fogadják el a rájuk kirótt szankciókat! Hoppá! Van egy olyan szervezet aki nem hajt fejet a Keresztapának és szembeszáll a maffiával. Jön a portugáloknak és németeknek is számla, fizethetnek ők is busásan. Fizetnek a lengyelek is a rendbontásokért, ezek aprópénzek a többihez képest, a szurkolók még olcsón meg is ússzák. Következő horvát meccsen repülnek is a pirok, itt baj lesz, érződik. Senki nem gondol rá, mindenki tényként kezeli: horvátokat ezért is megbaszkodja az UEFA. Nem is tévednek, be is nyújtják a számlát a horvát szövetségnek, 25 ezer. De a horvátoknak nem ez lesz az utolsó, mert most a "négerolasz" szurkolót ért inzultusok miatt kell majd nyögniük. Amiatt a néger miatt, aki az Unfair-Play és a kulturálatlanság megtestesítője.

ebbalhe2.jpg

Ez a mese nem ér véget
 

Sajnos nem mondhatom, hogy itt a vége fuss el vége, mert ez a mese még mindig tart, soha nem lesz vége.

komment

Címkék: fenyegetés sarc európa bajnokság bűnözők fegyelmi fenyítés euro2012 euro 2012 UEFA Maffia euro balhé kofrrupció


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr424592708
süti beállítások módosítása