Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.17. 21:01 mészy

Oroszok ismét akcióban

orosz-drukker-nagy.jpg

Az orosz csapat kiesése még tovább fokozta az indulatokat a görög-orosz meccs után. Közel 100 embert tartóztattak le a hatóságok.

Maciej Karczynski, a fővárosi rendőr-főkapitány szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a drukkereknél az utcai összecsapásokban hasznosítható felszerelést, egyebek között fogvédőket és a küzdősportokban használt kesztyűket találtak. A szurkolók a későbbi azonosítás ellehetetlenítésére is felkészültek, mert többen műbajusszal és -pajesszel is felszerelkeztek.

A külföldi drukkerek egyik csoportját a fővárosi szurkolói zóna mellett állították elő, míg közel hatvan személyt a Nemzeti Stadion környékéről vittek a rendőrségre.

Az oroszokat vasárnap reggel engedték ki. Öt személyt pénzbírsággal büntettek meg, mert azonosításuknál igyekeztek megtéveszteni a rendőrséget.

A szombati görög-orosz mérkőzés biztonságát csaknem 7 ezer rendőr biztosította. Becslések szerint a meccset közel 20 ezer orosz és 7 ezer görög tekintette meg Varsóban, míg a mérkőzéssel párhuzamosan Wroclawban játszott lengyel-cseh találkozót a fővárosi szurkolói zónában közvetítették 100 ezer néző számára.

A meccsen a görögök 1-0-ra nyertek, ezzel továbbjutottak, s mivel a másik találkozón a csehek legyőzték a lengyeleket, így az oroszok a társházigazdával együtt búcsúztak.

forrás: hirado.hu

komment

Címkék: büntetés eb oroszok európa bajnokság euro2012 euro 2012 letartóztatások


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr294594615
süti beállítások módosítása