Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.19. 14:45 mészy

Hatalmas az ír szurkolók teljesítményének a visszhangja

3053044_c05ba8165cbf8228c346ea2d2ca9a492_wm.jpg

A csapat nem így akarta meghálálni az ír fanatikusoknak a töretlen biztatást, sajnos ez az EB így sült el nekik. 3 vereséggel búcsúztak a tornától, de nincs szégyenkezni valójuk az ír drukkerhadnak, ezt a játékosok is aláírják.

Keane nem győzött hálálkodni a tornán tapasztaltakért: "Ezen a három mérkőzésen a szurkolóink felejthetetlen élménnyel gazdagítottak minket és rettenetesen szégyelljük, hogy nem tudtuk nekik azt az eredményt nyújtani, amit érdemeltek volna." Majd szólt egy pár szót a mérkőzésről is: "Egész jól játszottunk ma, de igazán nagy lehetőségek nélkül. El vagyunk keseredve amiatt, hogy nem tudtunk többet kihozni magunkból a csoportmérkőzések alatt. A rögzített helyzetek voltak az elleségeink és ez az összes mérkőzésen bebizonyosodott. Ez most így alakult, a korábbiakban ott is sokkal megbízhatóbban teljesítettünk."

Megszólalt a Wolverhampton védője Stephen Ward is: "Kemény mérkőzés volt. Úgy éreztem, hogy sokkal jobban teljesítettünk, mint az előző két mérkőzésen. Sikerült egy kicsit el is kapnunk az olaszokat a második félidő elején, ha betalálunk, az már csak a hab lett volna a tortán." Úgy érzi, nem kell szégyenkezniük: "Emelt fővel távozhatunk, mert elmondhatjuk, hogy három jobb csapattal találkoztunk és kijött a minőségi különbség." A szurkolókat ő sem hagyhatta szó nélkül: "Egészen hihetetlen, amit műveltek. Teljesen mindegy volt, hogy mi történik a pályán. Lengyelországban mindenki láthatta, a minden valószínűség szerint legjobb szurkolósereget a világon."

d5c48ebd_4586_44da_a2bd_4867dd3c8ed6.jpg.jpg

A drukkerekre nem lehetett panasz
 

Jon Walters az írek támadója markáns véleményt fogalmazott meg az uefa.comnak: "Az eredmény ami számít, ez sajnos nekünk ma nem jött össze, se a három mérkőzés valamelyikén. Ki szerettünk volna hozni valamit a mérkőzésből, ennyire egyszerű. Az olasz egy nagyon jó csapat, jó játékosokkal, de egy ilyen nagy tornán ezzel mindig szembesülnöd kell, és felvenni a kesztyűt ellenük. Annyi az egész, hogy 11 ember játszik 11 ellen és nekünk itt most nem sikerült semmilyen nyomott hagynunk." Azért az egész esemény légkörét őt is megérintette: "Az atmoszféra leírhatatlan volt. A szurkolók végig mellettünk voltak. Valamit szerettünk volna mutatni nekik, egy kis büszkeséget, de ma ezt nem sikerült megvalósítanunk."

forrás: hvg.hu

Szólj hozzá!

Címkék: eb írek szurkolók európa bajnokság euro2012 fanatikusok euro 2012


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr114598293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása