Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.22. 16:56 mészy

Kiakadtak a Juventus drukkerek a magas bérletárak miatt

juve_draperia_2.jpg

Elégedetlenségüknek adtak hangot a Juventus leghűségesebb szurkolói amiatt, hogy a klub jelentősen drágította a 2012/2013-as szezonra szóló bérletek árát.

A Zebrák vezetősége egy kapu mögé szóló bérlet meghosszabbításáért a tavalyi ár 129 %-át, míg egy új helyért az előző évi összeg 142%-át kéri szurkolóitól.

A tifosók hivatalosan is kifejezték tiltakozásukat, mint azt Agnellinek küldött levelükben kifejtették, igazán nem ezt várták szeretett klubjuktól, hatalmas a csalódás Juventusért dobogó szívükben..

juve_drukkerek.jpg

A fantasztikus szurkolótábor most joggal bosszankodik
 

A népharag, s a valóban jelentős emelés ellenére a vezetők döntése bizonyos aspektusból kiérdemel némi védelmet is azért, hiszen ha a szurkolók újra a világ tetején szeretnék látni imádott klubjukat, úgy eljött az ideje, hogy ők is áldozzanak némiképp a keret megerősítéséért, ne csak a tulajdonosok zsebétől várják a megoldást a krízis szponzorhiányos éveiben.

Olaszországban soha sem a pokoli jegyárak voltak a jellemzőek, egy-egy topklub stadionjának kanyarjába egy hatodosztályú angol meccs belépőjének árából is kényelmesen bejuthatunk.

forrás: www.azzurri.co.hu

Szólj hozzá!

Címkék: olaszország elégedetlenség szurkolók fanatikusok juventus drukkerek magas jegyárak tifoso


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr124605082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása