Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.24. 16:16 mészy

A Vasas pályát is buzik lepik el, ha nem cselekszünk!

buziolimp1261303.jpg

Meg kell állítani a melegfrontot! Lehetne ez is a jelszava a szurkolóknak, valamit cselekedni kell, mert már nem sok idő van vissza az olimpiáig. Csak egy a baj: mi nem természetes gondolkodású olimpiát rendezünk, hanem BUZIOLIMPIÁT!

A Labdarúgó Kupa két helyszínen kerül megrendezésre, egyikük Budapest egy meghatározó Labdarúgó Klubjának a stadionja. Megközelítése könnyű és egyszerű. A város zajától, szmogjától mentes sportközpont nagyszerű kikapcsolódást nyújt a sportolni vágyóknak. Külön parkoló biztosított.
2012. június 28- 29-30. (csütörtök, péntek, szombat)

A rendőrség honlapján közzétette a buziolimpia időpontjára a forgalomkorlátozásokat, ebből pedig egyértelmű, hogy a buzik focija Angyalföldön, a Vasas pályáján kerül megrendezésre.

Ha mindez igaz, akkor valamit sürgősen tenni kell, NEM SZABAD engedni hogy egy ilyen nagy múltú klub pályáját, lelátóját transzik, buzeránsok és biszexek lepjék el!!! Remélhetőleg a hazai fanatikus réteg összefog a másságukat úton-útfélen hirdető ferde hajlamúakkal szemben és móresre tanítják őket!

buziolimp1261301.jpg

Szükség van erre? NEM!


A másik létesítményt is egy nagy klubhoz kötik, pontosan még nem lehet tudni, hogy melyik csapat stadionjáról van szó, de a gyanú szerint felmerült a Fradi és a Kispest stadionjának a neve is. Különben mindegy, hogy hova terveznek, szét kell csapni közöttük, nem szabad hagyni hogy bemocskolják a hazánkat!

Szólj hozzá!

Címkék: hazai összefogás felháborító buzik Magyarország Vasas Háztáji buziolimpia


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr244608170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása