Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.26. 21:18 mészy

Lerágott csont, de a bűnszervezet büntetni akar

platini.jpeg

Továbbra sem csillapodnak a kedélyek, sőt továbbra is gyűrűzik az UEFA büntetésprogramja, most a spanyolokat és az oroszokat akarják elővenni még az EB elején történt dolgok miatt. Az ügyben június 28-án várható ítélet.

Az UEFA közleménye szerint a spanyol szurkolók a C-csoport nyitó találkozóján, a Spanyolország–Olaszország mérkőzésen, az orosz drukkerek pedig a csehek elleni meccsükön viselkedtek elítélendő módon. Az olasz válogatottban Mario Balotelli, a csehben pedig a szintén (részben) afrikai származású Theodor Gebre Selassie volt a rasszista megnyilvánulások szenvedő alanya.

A spanyol szövetségnek nem először kellene fizetnie hasonló okokból, ugyanis 2004-ben 50 ezer euróra büntette az UEFA, amiért egy madridi felkészülési mérkőzésen az angol válogatott játékosait sértegették származásuk miatt.

Fanatics komment: Egyszerűen hihetetlen! Nem sikerül normálisan lebonyolítaniuk egy rendezvényt, és az a megoldás erre, hogy beszedjük az apanázst. Tiszta szégyen az UEFA! Ennek szellemében biztos már talicskaszám áll a pénz a bűnszervezet székházában, talán már szét is osztották!

forrás: nemzetisport.hu

Szólj hozzá!

Címkék: büntetés eb oroszok szurkolók európa bajnokság euro2012 spanyolok fanatikusok euro 2012 UEFA Maffia


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr124613343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása