Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.29. 20:12 mészy

Kubatovék új ötlete

kubatov.jpg

Újabb eszement ötlet, szurkolói kártya és belépő karszalagok az edzőmeccseken. Jelentjük Magyarországról.

A fradi.hu-n megjelent felhívás szerint a zöld-fehér klubért szorítók hozzájárulhatnak az utánpótlás működéséhez. "Ehhez nem kell mást tenni, csak ellátogatni az NB I-es csapat felkészülési mérkőzéseire, ahol támogatói karszalagok megvételével a drukkerek is hozzá tehetik a részüket a jövő nemzedékének képzéséhez" - olvasható a honlapon.

A támogatói karszalagok NB II-es edzőpartner esetében 200, míg élvonalbeli ellenfelek esetén 500 Ft-ba kerülnek. A rendezési költségek levonását követően a mérkőzések bevételét a Ferencváros utánpótlása kapja meg.

kubatovgabor1.jpg

A nagy varázsló
 

A találkozókat a hármas számú edzőpályán bonyolítják le, de ettől függetlenül a megtekintéshez szükséges a szurkolói kártya felmutatása is.

A Ferencvároshoz közeli szurkolói oldalak fórumain a drukkerek többsége felháborodva fogadta a hírt, de a szimpatizánsok nagy részének nem az összegekkel akadtak problémái...

Fanatics kommentár: Ez a szurkolói kártya már a kezdettől egy bukott ötlet volt, azt kellett volna felkötni, aki kitalálta. A legfanatikusabb táborok ki sem váltották, tiltakozva ezzel a személyiségi jogok védelme mellett. Nem elég, hogy a Fradi élvonalbeli meccsein ezzel nyaggatják a szurkolókat, már edzőmeccsre is úgy kell belépni, mintha valami szigorúan őrzött helyre menne az ember. Túl jól ismerjük már Kubatovékat, hogy beérjük azzal, hogy ez csak egy támogatási stratégia.


forrás: hatharom.hu

Szólj hozzá!

Címkék: támogatás kubatov edzőmeccs szurkolói kártya Magyarország Fradi Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr904619809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása