Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.02. 18:24 mészy

Indul a busz!

mkb_szurkolok.jpg

Ha valaki meg akarja tekinteni az MKB Veszprém utolsó felkészülési tornáját, akkor alaposan  a zsebébe kell nyúlnia, mivel a torna Párizsban kerül megrendezésre. Viszont az élmény megfizethetetlen lesz!

Szeptember elején szerepel az utolsó felkészülési tornáján a bajnoki rajt előtt, az MKB Veszprém KC csapata. A torna helyszíne Párizs, és azok a szurkolók akik egy felkészülési tornán akarják megnézni az új csapatot, megtehetik, mert szurkolói busz indul Veszprémből a párizsi tornára.

Az utazás tartam: 5 nap (4 éjszaka) : 2012.08.31 - 2012.09.04. (péntektől-keddig). Két éjszaka tranzitszállás lesz Németországban, két éjjel pedig a francia fővárosban lesz a szállás. A szállásokon félpanziós ellátást kapnak a szurkolók (vacsora és reggeli).
 
Párizsban hivatásos idegenvezető kíséri majd a szurkolókat, a pontos program akkor lesz végleges, amikor a torna végleges menetrendje kialakul, de biztosan lesz például éjszakai városnézés.
 
A részvételi díj: 96.000 HUF/fő, amely tartalmazza az utazás költségeit, a félpanziós ellátást, valamint az idegenvezető díját. Nem tartalmazza a meccsbelépőket és a múzeumi belépők árát.
 
Érdeklődni, illetve jelentkezni július 20-ig Ari Györgynél lehet. Telefon: 30/235-7309.

forrás: mkbveszprem.eu

Szólj hozzá!

Címkék: párizs kézilabda túra szurkolók mkb veszprém Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr454624472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása